STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης - Πανθρακικός 3-1

Εργοτέλης - Πανθρακικός 3-1
Βερπακόφσκις INTIME SPORTS

Ο Εργοτέλης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τζάνη, κατάφερε και νίκησε με 3-1 χάρη στα γκολ των Βερπακόφσκις, Ρομάνο, Διαμαντάκου. Με δέκα παίκτες από το 28' ο Πανθρακικός.

Μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ο Εργοτέλης επανήλθε στις νίκες, κερδίζοντας ε 3-1 τον Πανθρακικό στο Παγκρήτιο.

Οι κροκόδειλοι αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Τζάνη είδαν τον Έμποου να αποβάλλεται για σκληρό μαρκάρισμα, ενώ μέχρι το τέλος δέχθηκαν άλλα τρία γκολ.

Πάντως ο Πανθρακικός το πάλεψε μέχρι το τέλος, έψαξε το γκολ, αλλά ρόλο έπαιξε η ποιότητα μεσοεπιθετικά από τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλης.

Η Super BALL στο Φάληρο για το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και σχόλια με pre game και εκπομπή από τις 21:00 με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη. Οι Στέφανος Λεμονίδης, Γιάννης Ντάλλας και Κώστας Πετρωτός συντονίζουν το ρεπορτάζ από το studio της εκπομπής στο γήπεδο.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Παγκρήτιο στάδιο

Καιρός: Ηλιοφάνεια

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Κουρομπίλια (Δ. Αττικής)

Εργοτέλης ( Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Καρντόσο (Αναστασάκος 46'), Βερπακόφσκις (Χαντί 79'), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Μπουχαλάκης (Ρομάνο 57'), Διαμαντάκος.

Πανθρακικός ( Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Λαδάκης (Ζεκίνια 65'), Κάσες, Έμποου, Μπαϊκαρά (Κατσικοκέρης 82'), Χρήστου, Ρομέου, Τζάνης (Σκλιοπίδης 46'), Ιγκόρ.

Γκολ: Βερπακόφσκις (σουτ 45'), Ρομάνο (κεφαλιά 58'), Διαμαντάκος (σουτ 90') - Τζάνης (σουτ 11')

Κάρτες: Έμποου (κόκκινη 28'), Χρήστου (κίτρινη 31'), Σαρρής (κίτρινη 80'), Πελέ (κίτρινη 83'), Διαμαντάκος (κίτρινη 93').

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης Εργοτέλης - Πανθρακικός 3-1

Η ανασκόπηση του αγώνα

Ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι μαθημένη να παίζει έξυπνα τον παθητικό ρόλο. Σε μία αντεπίθεση για σεμινάριο, Κάσες και Τζάνης έκρυψαν τη μπάλα, ο τελευταίος έκανε το σουτ και το 0-1 στο 11ο λεπτό.

Το παιχνίδι στη συνέχεια απέκτησε ρυθμό με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετές ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες. Είχαμε μία καλή κεφαλιά του Μπαντιμπαγκά στο 20' που έπιασε ο Σέρεμετ, ένα σουτ του Κάσες που πέρασε για λίγο άουτ και τον Μπουχαλάκη ολομόναχο να πλασάρει άουτ στο 26'.

Εμπό... κιντ

Ως άλλος Ντανιέλ Λαρούσο, ο Έμπο έριξε μία απίστευτη εναέρια κλωτσιά στον Βερπακόφσκις και σωστά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σέντρα σουτ του Ρέντζα, η μπάλα θα κοντράρει πάνω στον Ντιόγκο και πριν μπει στα δίχτυα θα την βγάλει ο Μπαϊκαρά. Τεράστια ευκαιρία για τον Εργοτέλη να κάνει το 1-1.

Κρύο αίμα

Ο Λετονός άσος του Εργοτέλη έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Πελέ εκτέλεση το φάουλ, ο Διαμαντάκος με το στήθος την έστρωσε στον Βερπακόφσκις και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-1 στο 46ο λεπτό.

Ξεκίνημα με ευκαιρία και γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανθρακικό να χάνει μία τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-2. Ο Κάσε έστρωσε στον Ιγκόρ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε το σουτ όμως η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε ο Πανθρακικός το έκανε ο Εργοτέλης στο 58ο λεπτό. Ο Ρέντζας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ρομάνο πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-1. Μάλιστα στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει και το 3-1, όμως ο Σέρεμετ είπε όχι στην κεφαλιά του Αναστασάκου.

Το κλείδωσε

Ο Εργοτέλης έκανε το 3-1 στο 90ο λεπτό μετά από μία προσωπική ενέργεια του Χαντί και σουτ του Διαμαντάκου.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Βερπακόφσκις έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Κέρδισε την αποβολή του Έμποου, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και γενικότερα βοήθησε αρκετά έτσι ώστε να έρθει η ανατροπή.

Η απογοήτευση

Αν ο Έμποου δεν έφευγε με κόκκινη στο 28' ο Πανθρακικός ίσως και να έφευγε με αποτέλεσμα από την Κρήτη.

Στατιστικά Αγώνα

3 Γκολ 1

2 Ασίστ 1

23 Τελικές Προσπάθειες 6

10 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4

10 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2

3 Κεφαλιές 0

1 Αποκρούσεις 7

14 Επεμβάσεις 25

33 Κλεψίματα 44

21 Φάουλ 19

3 Οφσάιντ 3

9 Κόρνερ 2

42 Λάθη 47

13/39 Γεμίσματα 7/24

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ