CONFERENCE LEAGUE

Έμερι: "Θα είναι δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο Ουνάι Έμερι στο ματς της Άστον Βίλα με την Άρσεναλ
Ο Ουνάι Έμερι στο ματς της Άστον Βίλα με την Άρσεναλ © 2024 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Η Άστον Βίλα "πέταξε" δύο βαθμούς με την Τσέλσι για την 35η αγωνιστική της Premier League, με τον προπονητή των "βίλανς", Ουνάι Έμερι, μετά το φινάλε του ματς να στέκεται στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση (02/05, 22:00) με τον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League.

Το προβάδισμα με τον οποίο πήγε στα αποδυτήρια (2-0) πέταξε στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με την Τσέλσι η Άστον Βίλα, με συνέπεια να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να διατηρήσει την τέταρτη θέση της Premier League.

Οι "μπλε" με γκολ του Μαντουέκε στο 62' και του Γκάλαχερ στο 81' "ακύρωσαν" τα δύο τέρματα των "βίλανς" με το αυτογκόλ του Κουκουρέγια στο 4' και το το γκολ του Ρότζερς τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης, προκειμένου οι παίκτες τους να στρέψουν την προσοχή τους στο κομβικό ματς με τον Ολυμπιακό στο "Βίλα Παρκ" για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League (02/05, 22:00).

"Πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς με τους παίκτες που έχουμε και πιστεύω στους ποδοσφαιριστές. Μετά από αυτή την ισοπαλία σκεφτόμαστε τώρα την Πέμπτη και το ματς με τον Ολυμπιακό που θα είναι δύσκολο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ