STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 34ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 34ης αγωνιστικής
Ιγκόρ INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Superleague.

Τρομερές συγκινήσεις έκρυβε η 34η και τελευταία αγωνιστική για τη σεζόν 2014-2015. Ο Λεβαδειακός παρότι κέρδισε με 2-0 τον Εργοτέλη υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, ενώ ο Πανθρακικός παρέμεινε τελικά μετά το 2-0 επί της Ξάνθης.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα, τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα ματς της 34ης αγωνιστικής.

Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα 2-0

Ο Αστέρας επικράτησε εύκολα με 2-0 της Κέρκυρας στην Τρίπολη, κλείνοντας αήττητος το πρωτάθλημα στην έδρα του. Με βαθμό οι Αρκάδες στα πλέι-οφ.

Πανθρακικός - Ξάνθη 2-0

Ο Πανθρακικός κέρδισε με 2-0 τη Ξάνθη στην 34η και τελευταία αγωνιστική της Super League, κι εξασφάλισε την παραμονή του στην πρώτη τη τάξει, εθνική κατηγορία.

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 δείχνοντας και πάλι δυο πρόσωπα ενώ έσπασε το αήττητο της ομάδας των Ιωαννίνων κόντρα στις ομάδες της πρώτης οκτάδας. Τρεις διαφορετικούς σκόρερ είχε το τριφύλλι.

Καλλονή - Ατρόμητος 1-1

Το "χρυσό" γκολ του Χρήστου Μίνγκα απάλλαξε νωρίς νωρίς την Καλλονή από την αγωνία της "μάχης" παραμονής. Ο Θανάσης Παπάζογλου "διέσωσε" το βαθμό της ισοπαλίας για τον Ατρόμητο.

Πλατανιάς - Ολυμπιακός 1-1

Τον βαθμό που έψαχνε για να μην μπλέξει στα σενάρια ισοβαθμίας πήρε ο Πλατανιάς κόντρα στον Ολυμπιακό. Το τελικό 1-1 στα Περιβόλια διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Αυλωνίτη (17') και τέρμα του Χάρα (87').

Εργοτέλης - Λεβαδειακός 0-2

Ο Λεβαδειακός νίκησε με 2-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, αλλά είναι τελικά η ομάδα που υποβιβάστηκε στη Football League. Σκόρερ για τους Βοιωτούς οι Μιλοσάβλιεφ (66') - Μάντζιος (68').

Παναιτωλικός - Βέροια 2-0

Ο Παναιτωλικός νίκησε με 2-0 την Βέροια στο Αγρίνιο και αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γκολάρα ο Μορένο στο δεύτερο μέρος.

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-0

Συγκλονιστικές στιγμές στη Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο, που σώθηκε με την λευκή ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ, επιστρατεύοντας ακόμη και... τρεις μπάλες στο φινάλε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ