OPINIONS

Τα αιώνια ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Τα αιώνια ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Το Sport24.gr εγκαινίασε μία νέα υπηρεσία και ζέστανε τις μηχανές του για τα ντέρμπι των αιωνίων. Παρακολουθήσατε ζωντανά από τη νέα πλατφόρμα live blog του Sport24.gr όλα όσα συνέβησαν στα 4 στρατόπεδα, απολαύσατε βίντεο, αφιερώματα, αναλύσεις, συνεντεύξεις και όλα όσα θέλατε να διαβάσετε το Σαββατοκύριακο των "αιωνίων".

Για να μπορείτε να δείτε τα βίντεο που δημοσιεύουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς αυτόματη ανανέωση, μπορείτε να επιλέγετε το Off, στη μπάρα κάτω από τη κεντρική φωτογραφία. Για να συνεχίσετε να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό αφού δείτε το βίντεο, επιλέγετε ξανά το on

13.10 Από το μεσημέρι της Πέμπτη ως το μεσημέρι της Δευτέρας το Live Blog του Sport24.gr παρείχε συνεχή ενημέρωση για όλα όσα αφορούν το "αιώνιο" ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε.

13.07 Δεν παίζει ούτε με την Άρσεναλ ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

13.02 Ιδού η λίστα με τους τυχερούς που κέρδισαν ένα εισιτήριο διαρκείας από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

12.45 "Δεν κλαίμε για την ισοπαλία". Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάνει τον απολογισμό του ντέρμπι.

12.28 Το ντέρμπι συνεχίζεται! Ο Γιάννης Φιλέρης στις 14.00 θα απαντήσει σε ερωτήσεις των αναγνωστών για το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό ντέρμπι "αιωνίων". Μείνετε συντονισμένοι.

12.03 "Κάθε νίκη έχει τη δική της αξία" υπογραμμίζει στο Sport24.gr ο Κώστας Καϊμακόγλου.

11.06 Τα τέσσερα σημεία που έκριναν το αποτέλεσμα του ντέρμπι: ο Βουγιούκας, τα 6 άστοχα του Ολυμπιακού και η αδυναμία των "ερυθρολεύκων" να προστατεύσουν τη στεφάνη τους. Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος αναλύει...

10.41 Ποια είναι η άχαστη τριάδα του Ολυμπιακού. Μάθετε περισσότερα!

10.27 Ιδού και το σχετικό άρθρο για τον Καπίνο.

10.05 Διαβάστε το σχόλιο του Γιάννη Αβραμίδη και του Μάνου Μίχαλου για το μπασκετικό ντέρμπι. Ο πρώτος χρίζει... νικητή τον Ολυμπιακό κι ο δεύτερος αναφέρεται σε αυτά που λείπουν από τους "ερυθρόλευκους" τη φετινή χρονιά.

09.36 Στο ντέρμπι της Κυριακής οι δύο ομάδες έκαναν συνολικά 39 λάθη (22 οι γηπεδούχοι και 17 οι φιλοξενούμενοι), κάτι που σημαίνει ότι έκαναν... αρνητικό ρεκόρ για τα παιχνίδια της τελευταίας 10ετίας!

09.15 Την αποθέωση από την αγγλική εφημερίδα "Independent" γνώρισε ο Στέφανος Καπίνο, που θεωρείται "ο επόμενος... ήρωας της Ελλάδας".

09:00 Ο Κώστας Καϊμακόγλου είπε πως ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να πάρει διαφορά 15 πόντων, ενώ πλέον στόχος των "πρασίνων" είναι η νίκη στο ΣΕΦ.

08:45 Δείτε τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας, που αναφέρονται στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του αιωνίου αντιπάλου του στο μπασκετικό ντέρμπι

00.15 Ολοκληρώνεται το live blog του Sport24.gr για το Σαββατοκύριακο του ντέρμπι. Διαβάστε αναλύσεις, δηλώσεις, σχόλια, ειδήσεις και δείτε βίντεο από τα δύο ντέρμπι.

00.05 Βίντεο με τις δηλώσεις του Κάιλ Χάινς

23.53 "Φέτος νιώθω καλύτερα στον Ολυμπιακο" είπε ο Βασίλης Σπανούλης. "Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει" πρόσθεσε. Διαβάστε αναλυτικά.

23.44 "Σπάνε εύκολα οι έδρες" παραδέχτηκε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

23.34 Δείτε φάσεις από το ντέρμπι

23.15 Ο Βασίλης Σπανούλης παραδέχτηκε ότι φέτος δεν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα, όπως είχε συμβεί πέρσι. Και πρόσθεσε ότι "δεν είναι ωραίο να χάνεις".

22.51 "Καλές οι τακτικές, αλλά δεν φτάνουν" γράφει για τον Ολυμπιακό ο Μάνος Μίχαλος.

22.35 Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, Γιάννης Αβραμίδης, χρίζει στην αρθρογραφία του νικητή του ντέρμπι τον... Ολυμπιακό.

22.21 "Πολλά τα άστοχα σουτ" ήταν το πόρισμα του Κάιλ Χάινς.

22.03 Ο Νικ Καλάθης δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βελτιώνεται, αλλά εξέφρασε τον προβληματισμό του που ο Ολυμπιακός μείωσε δύο φορές τη διαφορά.

21.51 Διαφορετική άποψη είχε ο Πρίντεζης, που θεώρησε το ματς διαφήμιση για το μπάσκετ.

21.50 "Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι και καλύτερο" παραδέχτηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Διαβάστε γιατί θεωρεί ότι το παιχνίδι κέρδισε ο κόσμος.

21.41 Πάρα πολύ καλή χαρακτήρισε την ατμόσφαιρα ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

21.31 Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

21.28 Από τη μεριά του ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην καλή ατμόσφαιρα. "Αυτό είναι το σημαντικότερο" είπε χαρακτηριστικά.

21.27 Στην καλή εικόνα του Ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο στάθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που τόνισε: "κερδίσαμε τα δύο τελευταία δεκάλεπτα".

21.19 "Κρατάμε τη νίκη" υπογράμμισε ο Ίαν Βουγιούκας, που αναφέρθηκε και στη χαμένη διαφορά.

21.10 "Πρώτα απ' όλα να πω ότι για την κακή ποιότητα του ματς...υπεύθυνος είμαι εγώ, γιατί τράβηξα τα μπαλάκια στην κλήρωση και έβγαλα νωρίς-νωρίς το ντέρμπι! Και το λέω επειδή είδαμε δυο ομάδες ολότελα ανέτοιμες που σίγουρα μπορούν και θα παίξουν καλύτερα" αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανικολάου σχολιάζοντας το ματς για λογαριασμό του Sport24.gr!

21.09 Διαβάστε τι έγραψε ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος σχολίασε το ντέρμπι ζωντανά.

21.05 Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 74-70, αλλά η μικρή... νίκη του Ολυμπιακού αφορά το "ροκάνισμα" της διαφοράς στο τελευταίο λεπτό, που αφήνει ουσιαστικά ανοιχτή την υπόθεση πρώτη θέση. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα.

18.00 Μεταφερθείτε στο Live του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και μπείτε στο κλίμα του ντέρμπι! Πληροφορηθείτε από εκεί όλα τα τελευταία νέα, την εξέλιξη του ματς και διαβάστε το σχόλιο του Δημήτρη Παπανικολάου. Η συνεχής ενημέρωση στο Live Blog του Sport24.gr θα συνεχιστεί μετά το τέλος του αγώνα.

17.55 Περίπου 1.500 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ΟΑΚΑ.

17.49 Ο Θανάσης Γιανακόπουλος έχει φτάσει στο ΟΑΚΑ αρκετή ώρα πριν το τζάμπολ.

17.44 Μια ημέρα πριν σημειώθηκαν επεισόδια στη Λ. Αλεξάνδρας στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή στο σημείο υπάρχει μια κλούβα των ΜΑΤ και περιπολικά.

17.42 Η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε την εμφάνιση της στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Αποδοκιμάστηκε από τους λιγοστούς -ακόμη- φίλους του Παναθηναϊκού.

17.35 Σε λίγο θα συνδεθούμε με το ΟΑΚΑ, όπου οι ρεπόρτερ του Sport24.gr θα μεταφέρουν το κλίμα πριν το ντέρμπι. Επισκεφτείτε το live και παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα.

17.26 Σε ότι αφορά σχετικές πρωτιές ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που σουτάρει καλύτερα από κάθε άλλη (46%) από τη γραμμή των τριών πόντων. Το αντίστοιχο ποσοστό του Ολυμπιακού είναι 35%.

17.15 Επίσης ένα περίεργο (αλλά... άσχετο) στατιστικό που αφορά την Ευρωλίγκα, είναι ότι ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός δέχονται τις περισσότερες τάπες (4.6 και 3.8 αντίστοιχα) από όλες τις ομάδες της διοργάνωσης!

17.11 Η καλύτερη σύγκριση για τα στατιστικά των ομάδων πρέπει να γίνει στην Ευρωλίγκα. Εκεί ο Παναθηναϊκος έχει 84.6 πόντους (4ος), ενώ ο Ολυμπιακός (75.4), 9 λιγότερους.

17.04 Το μαρκάρισμα του Σπανούλη είναι ο πρώτος στόχος κι ο παράγοντας που θα κρίνει τον νικητή του ντέρμπι, σύμφωνα με τον αρθρογράφο του Sport24.gr, Στέφανο Τριαντάφυλλο.

16.35 Φωτογραφίες από ντέρμπι. Συγκεκριμένα οι καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές πόζες από τα ντέρμπι σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Απολαύστε τις...

16.09 Το σημερινό ντέρμπι θα σχολιάσει ο Δημήτρης Παπανικολάου, που έχει αγωνιστεί σε πολλά ντέρμπι, φορώντας τη φανέλα και των δύο ομάδων.

15:15 Ο Φώτης Κατσικάρης και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναλύουν για λογαριασμό του Sport24.gr τους δύο "αιώνιους", πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι.

14:55 Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε για τον νεαρό γκολκίπερ στον Sentra 103,3 και τόνισε πως πιστεύει τόσο στον Καπίνο όσο και στον Ταμπάκη: "Όταν υπάρχει ένα ταλέντο, είναι ταλέντο. Δεν έχει καμία σημασία η ηλικία. Τώρα, το θράσος και το θάρρος εξαρτάται και από την προπόνηση. Έδειξε το παιδί ότι το χει. Και δεν είναι μόνο αυτός, είναι κι άλλος από πίσω, ο Ταμπάκης, που είναι εξίσου πάρα πολύ καλός κι αυτός, θα τον δείτε κι αυτόν αργότερα. Τον Ταμπάκη τον έχω από επτά χρονών έως τα 17 του. Πιστεύω πολύ σε αυτό το παιδί".

14:08 Ο Josh Childress γράφει αποκλειστικά στο Sport24.gr τις αναμνήσεις του από τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ! Διαβάστε λεπτομέρειες...

13:36 Ο Ζέκα αναφέρθηκε στο "παρθενικό" του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και στο στόχο της ομάδας να παραμείνει πρώτη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (video).

12:55 Για τους λάτρεις των αριθμών και όχι μόνο τα μπασκετικά "αιώνια" ντέρμπι στο μικροσκόπιο του Sport24.gr. Ποιος ήταν ο μπόμπερ από τα 6.25, πόσες νίκες μετράνε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός και ποιες οι ήττες ντροπής;

12:20 Ο Παναθηναϊκός έχασε δύο βαθμούς στο "Γ. Καραϊσκάκης" ωστόσο μόνο κέρδη από την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό. Το Sport24.gr αναλύει...

12:00 Δείτε τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου

11:40 Στο καλύτερο ντέρμπι επί Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη. Οι αριθμοί που αυτή τη φορά διαψεύστηκαν πανηγυρικά, η διαφορά με το 6-0 επί της ΑΕΚ, η επανάληψη του μακρινού 2001, η ρέντα του ΠΑΟ, η καλύτερη επίθεση και άμυνα, αλλά και η πραγματικότητα. Το Sport24.gr αναλύει...

11:15 Στο "μικροσκόπιο" του Sport24.gr μπήκαν οι άμεσοι συνεργάτες των Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης και Βαγγέλης Αγγέλου, απαντώντας σε εννέα κοινές ερωτήσεις λίγο πριν το μπασκετικό ντέρμπι.

11:06 Ο Στίβεν Σμιθ αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε μικρά και μεγάλα μυστικά του Παναθηναϊκού και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

11:05 Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού Πέρο Αντιτς θυμάται τα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά ανυπομονεί για το πρώτο ελληνικό «clasico» της καριέρας του. Διαβάστε τι δήλωσε για την ταυτότητα του εφετινού Ολυμπιακού και για τους δύο κουμπάρους Ντούσαν Ιβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

11:01 Γενική είσοδο 10 ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Στο ερώτημα αν θα είναι ο πρίγκιπας στο γήπεδο δεν ξέρουμε.

10:50 Δεν ήταν όλα... όμορφα στο χθεσινό ντέρμπι καθώς τα επεισόδια και οι συλλήψεις δεν έλειψαν.

10:45 Ο Σάββας Λιβάνιος γράφει για τον παίκτη-αποκάλυψη, Στέφανο Καπίνο, την... παιδική χαρά στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού και τις επιλογές του Φερέιρα.

10:30 Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι αποτελεί παρελθόν και το μπάσκετ παίρνει τη σκυτάλη στο Σαββατοκύριακο των αιωνίων. Το Sport24.gr συνεχίζει τη μαραθώνια Live ενημέρωση...

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: 1-1 ... Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα και δείτε σε βίντεο τις καλύτερες φάσεις.

00.03 Ολοκληρώθηκε το live blog του Sport24.gr για το Σάββατο. Θα συνεχιστεί την Κυριακή με την αναμέτρηση των "αιωνίων" για το μπάσκετ αυτή τη φορά (19.00, ΝΕΤ).

23.58 Οι δύο αναγνώστες που κέρδισαν τον διαγωνισμό του Sport24.gr ("μια ανάμνηση από ντέρμπι αιωνίων") παρακολούθησαν το ποδοσφαιρικό ντέρμπι στα γραφεία μας και στη συνέχεια έγιναν... αρθρογράφοι για μια ημέρα, γράφοντας τις δικές τους σκέψεις για το ντέρμπι.

23.22 Δείτε σε βίντεο τη συνέντευξη Τύπου του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

23.20 Τι μήνυμα έστειλε μέσω του Twitter ο Σεμπάστιαν Λέτο. Τι θεωρεί σημαντικό και τι υποσχέθηκε.

23.18 Πιθανή κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου η πρώτη γνωμάτευση για τον Μακούν μετά την εξέταση στο νοσοκομείο.

23.16 "Τα έδωσαν και μας τα έδωσαν όλα". Διαβάστε το σχόλιο του Γιάννη Φιλέρη για την ισοπαλία στο "Καραϊσκάκης".

23.05 Διαβάστε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου. Δείτε και βίντεο.

23.01 "Το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 6-2" είπε μετά το ματς ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

22.50 Σε διαφορετικό μήκος κύματος ο Δημήτρης Γόντικας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα.

22.48 Αναλυτικά οι δηλώσεις των Μώραλη, Μέλμπεργκ και Μέγκιερι, που αναφέρθηκαν στην...ατυχία του Ολυμπιακού.

22.43 "Είναι σημαντικό που παραμένουμε πρώτοι μετά τα τρία ντέρμπι" τόνισε ο Γιόσου Σαριέγκι.

22.38 "Ικανοποιημένος ο Πρίγκιπας". Διαβάστε τι δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στο Sport24.gr για τον πρίγκιπα και το "Χ" στο Καραϊσκάκης.

22.32 Δηλώσεις Τσάκα για τον πρίγκιπα και το πριμ. Σε λίγο στο Sport24.gr!

22.28 "Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές είναι άδικο" υπογράμμισε ο Νταβίντ Φουστέρ, που παραδέχτηκε τον προβληματισμό του από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμη μια φορά φέτος πίσω στο σκορ.

22.26 "Ήθελα να σκοράρω, αλλά είμαι ικανοποιημένος για την ωραία πάσα που έδωσα στον Ράφικ" σχολίασε ο Κέβιν Μιραλάς.

22.23 Στο νοσοκομείο για εξετάσεις βρίσκεται ο Ζαν Μακούν. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγω για κάκωση στο γόνατο. Μένει να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του.

22.20 Άτυχο το αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το Redplanet.gr! Διαβάστε περισσότερα.

22.20 "Έχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά είναι νωρίς να πούμε ότι έχουμε το πάνω χέρι". Τάδε έφη Κώστας Κατσουράνης.

22.16 Συνεχίζεται η συνέντευξη Τύπου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κάνει λόγο για γλυκόπικρη γεύση.

22.13 Ικανοποίηση στο "Τριφύλλι" για την ισοπαλία. Κάντε ένα κλικ στα Prasina Nea για όλα τα νέα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

22.09 "Είμαστε στην κορυφή, αλλά δεν είμαστε ακόμη ΤΟ φαβορί για τον τίτλο" παραδέχτηκε ο Ζέκα.

22.06 Απολαύστε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

22.02 Παρακολουθήστε ζωντανά τις δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου.

22.00 Ο... μικρός του Παναθηναϊκού, ο Στέφανος Καπίνο, τόνισε ότι "ο Παναθηναϊκός έχει βρει εδώ και καιρό το δρόμο του". Διαβάστε τι δήλωσε αναλυτικά.

21.58 "Με 22-6 τελικές, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δικαιούταν τη νίκη περισσότερο" τόνισε ο Γιάννης Μώραλης.

21.56 "Είμαστε χαρούμενοι από την ισοπαλία" τόνισε ο Μπουμσόνγκ λίγο μετά το ματς.

21.52 Τα γκολ της αναμέτρησης

21.48 Ο Κώστας Καίσαρης, ο Σάββας Λιβάνιος κι ο Παντελής Διαμαντόπουλος σχολίαζαν "ζωντανά" το μεγάλο ντέρμπι. Επισκεφτείτε ξανά την πλατφόρμα του Sport24.gr και διαβάστε τι έγραψαν κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι.

21.46 Διαβάστε την ανασκόπηση της αναμέτρησης, στην οποία ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 σε ένα απολαυστικό ντέρμπι!

21.43 Βαθμολογώντας τους παίκτες του Ολυμπιακού. Η κριτική των "ερυθρολεύκων" από τον Παναγιώτη Χαραλάμπους.

21.40 Ποιοι πήγαν καλά και ποιοι όχι. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού από τον Σωκράτη Μόσχο.

21.36 Ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε "ζωντανά" τις δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

21.30 Πίσω στο live blog του Sport24.gr! Συντονιστείτε εδώ για να μάθετε γρήγορα και άμεσα όλα όσα συμβαίνουν σχετικά με το "αιώνιο" ντέρμπι.

18.30 Μια ώρα πριν τη σέντρα! Μεταφερόμαστε στο Match Center του Sport24.gr, από όπου θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη του ματς (με σχόλιο από Καίσαρη, Λιβάνιο και Διαμαντόπουλο). Πείτε και εσείς τη γνώμη σας.

18.27 "Βγήκε" η 11άδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Ορμπάιθ, Μοντέστο, Μακούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ

18.26 Φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα δολάρια

Τα αιώνια ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

18.19 Ο Πρίγκιπας στο Καραϊσκάκης

18.03 Καζούρα στον Παναθηναϊκό από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ορισμένοι από αυτούς φορούν κελεμπίες, ενώ έχουν μοιραστεί και χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Βλάση Τσάκα!

18.01 Πατώντας στο πρωτοποριακό Match Center του Sport24.gr μπορείτε να μεταφερθείτε στο γήπεδο "Καραϊσκάκης".

17.53 Βίντεο από την άφιξη του Παναθηναϊκού

17.44 Έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού

17.42 Τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά εν ώρα εργασίας

Τα αιώνια ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Κι ένας φίλος τους που απολαμβάνει το... ρεπό του

Τα αιώνια ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

17.39 Η ιαχή "Ολυμπιακός - Ολυμπιακός" έσπασε τη σιωπή στο "Καραϊσκάκης". Ήταν η αντίδραση των οπαδών που βρίσκονται έξω από το γήπεδο στην εμφάνιση του Βαγγέλη Μαρινάκη (εν μέσω αποθέωσης). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επέβλεψε την κατάσταση και τα μέτρα ασφαλείας και μπήκε στο γήπεδο από νωρίς.

17:31 Έφτασε στο Καραϊσκάκης ο Γιάχος μαζί με τους βοηθούς του. Το αυτοκίνητο το συνόδευε και ένα περιπολικό.

17.26 Στο πρωτοποριακό match center θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα, να διαβάσετε ζωντανά την άποψη του Κώστα Καίσαρη, του Παντελή Διαμαντόπουλου και του Σάββα Λιβάνιου, αλλά και να αφήσετε το δικό σας σχόλιο.

17.24 Σε λίγο θα "συνδεθούμε" με το γήπεδο "Καραϊσκάκης". Από εκεί ο Γρηγόρης Μπάτης κι ο Σωκράτης Μόσχος, θα σας βάλουν από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις.

17.15 Ξεκίνησε πριν 10 λεπτά η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Παιανία. Οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν εκεί ζήτησαν από τους "πράσινους" τη νίκη επί του Ολυμπιακού εν μέσω συνθημάτων.

17.11 Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για τις συμπλοκές στην Αθήνα. Έγινε επίθεση στο Σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Αλεξάνδρας με μολότωφ και καδρόνια. ΜΑΤ βρίσκονται στην περιοχή, ενώ πραγματοποιείται καταδίωξη στις γύρω περιοχές.

17.04 Οκτώ κλούβες των ΜΑΤ έχουν "περικυκλώσει" το χώρο που βρίσκονται τα αποδυτήρια στο "Καραϊσκάκης". Άνθρωποι της αστυνομίας με τη συνοδεία ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών έχουν διασκορπιστεί στο σημείο, προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια του χώρου.

16.58 Μια... μπασκετική παρένθεση! Διαβάστε την ανάλυση των "ειδικών". Ο Φώτης Κατσικάρης κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα, ακτινογραφούν τους "αιωνίους".

16.48 Πληροφορίες αναφέρουν συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι στα επεισόδια πρωταγωνιστούν οπαδοί (άγνωστο σε ποια ομάδα πρόσκεινται), που έχουν στα χέρια μολότωφ και καρδόνια. Ακόμη οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

16:31 Υπάρχουν και γύρω στα 300 άτομα χωρίς διακριτικά συγκεντρωμένα με μηχανάκια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Μαζί τους και περίπου 50 αστυνομικοί της ομάδας "Ζ". Πιθανόν οι συγκεντρωμένοι- φίλοι του Παναθηναϊκού- να συναντήσουν το πούλμαν της αποστολής της ομάδας σε κάποιο σημείο της Αττικής οδού για να το συνοδέψουν μέχρι το σημείο που θα τους αφήσει η Αστυνομία.

16:27 Περίπου 100 φίλοι του Παναθηναϊκού είναι τώρα συγκεντρωμένοι στην Παιανία όπου σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει η αποστολή του τριφυλλιού.

16:11 Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάλεσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να κινηθούν σε αθλητικά πλαίσια και να μην προβούν σε ακρότητες.

15:14 Τις απόψεις του για το ντέρμπι εξέφρασε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς.

14:15 Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε πως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό διακυβεύεται πέρα από τους βαθμούς το γόητρο, γεγονός που δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Ολυμπιακού.

13:59 Τέλος στον αγώνα στο Ρέντη. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-0 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Κ20

13:45

13:30 Στο 65ο λεπτό: 0-2. Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Δώνης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά νίκησε τον Βλάχο.

13:25 Το Sport24.gr παρουσιάζει την ιστορία των "αιώνιων" αναμετρήσεων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μέσα από αριθμούς.

13:14 "Σε τέτοιου είδους παιχνίδια χρειάζεται πάθος, να κερδίζεις τις προσωπικές μονομαχίες και θεωρώ ότι η ποιότητα που έχουμε σαν ποδοσφαιριστές είναι αυτή που θα μας φέρει τη νίκη", τάδε έφη, Αβραάμ Παπαδόπουλος στη "Stadio By Metro"

13:10 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Ρέντη εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Κ20. Με 1-0 προηγούνται οι πράσινοι.

12:59 Δείτε τον καιρό στο Καραϊσκάκη

12:54 Ημίχρονο στο ντέρμπι των... μικρών. Ο Παναθηναϊκός προηγείται στο Ρέντη με 1-0.

12:52 Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή η ανάλυση και η ομιλία του Φερέιρα στους παίκτες.

12:46 Περίπου επτά ώρες για τη σέντρα στο Καραϊσκάκη και ερώτημα παραμένει η 11άδα του Ολυμπιακού. Μοδέστο, Μόνχε, Φουστέρ και Μακούν είναι μέσα σε όλα τα σενάρια.

12: 35

12:28 Το Sport24.gr παρουσιάζει 24 εικόνες από σύγχρονα "αιώνια" ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και το μπάσκετ.

12:24 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-1. Ο Γιαννιτσάνης κινήθηκε στην πλάτη της ερυθρόλευκης άμυνας δέχτηκε την κάθετη πάσα και πλάσαρε εύστοχα τον Βλάχο.

12:16 Τζόρτζεβιτς, Νινιάδης, Πάντελιτς, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης και Κοβάσεβιτς στο προπονητικό κέντρο για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι των αιωνίων.

12:15 Αυτή την ώρα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Κ20.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός:Βλάχος, Σιώπης, Βαλεριάνος, Ρουγκάλας, Σούλης, Σταμογιάννος, Κοτσαρίδης, Γκόγκιτς, Διαμαντάκος, Βουτσιώτης, Λυκογιάννης

Στο πάγκο είναι οι:Χουτεσιώτης, Δημακάκος, Βραμετσάλης, Λύρας, Γκίνο, Ιωαννίδης και Σούκιας.

Παναθηναϊκός:Αναγνωστόπουλος, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Χουχούμης, Δώνης, Φουρλάνος, Ντίαζ, Κουσίδης, Αναστασόπουλος, Γιαννιτσάνης.

Διαιτητές:Βάτσιος, Πρέντζας και Σταμάτης.

11:53 Πίστη ότι ο Παναθηναϊκός έχει τα φόντα να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο "Καραϊσκάκης" εξέφρασαν μέσω κοινής τους συνέντευξης οι Βάντσικ και Βαζέχα. Ποιο ντέρμπι έχει μείνει χαραγμένο στον καθένα.

11: 35 Αισιόδοξος για ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Σάββας Θεοδωρίδης. Τι είπε για Βαλβέρδε, πριμ, διαιτητή και... Βλάση Τσάκα.

11:20 Δείτε τα πρωτοσέλιδα του ντέρμπι

10.35 Κάποιοι είναι "μπαρουτοκαπνισμένοι" κι έχουν φάει τα ντέρμπι με το... κουτάλι. Είναι οι "παλιές καραβάνες" των αναμετρήσεων μεταξύ των "αιωνίων". Άλλοι ρίχνονται για πρώτη φορά στη μάχη έχοντας το ρόλο του "νέου". Ποιος είναι ο Στρατηγός, ποιοι οι Συνταγματάρχες, ποιοι οι Λοχαγοί και ποιοι τα "ψάρια" του Ολυμπαικός-Παναθηναϊκός; Διαβάστε περισσότερα...

10.28 Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τις καλύτερες "αιώνιες" αναμνήσεις, με την ανάδειξη των δύο νικητών, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντέρμπι στα γραφεία του Sport24.gr και να γίνουν αρθρογράφοι για μια ημέρα!

10.09 Οι βολεϊμπολίστες στην απ' έξω; Όχι βέβαια. Το Sport24.gr δίνει το λόγο σε δύο ανθρώπους του... φιλέ, που γνωρίζουν καλά τι σημαίνει "αιώνιο" ντέρμπι. Διαβάστε τα προγνωστικά που δίνουν Ανδρέαδης και Ψάρρας.

09.50 "Όχι στο αυτονόητο" λέει ο Κώστας Καίσαρης σε μια αρθρογραφία για το ντέρμπι διαφορετική από τις άλλες.

09.12 Την Κυριακή θα ακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι του μπάσκετ, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στο Sport24.gr

08.44 Ιδού τα 1 0 καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε "αιώνιο" ντέρμπι με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό. Απολαύστε τα.

08.31 Οι Γρηγόρης Μπάτης και Σωκράτης Μόσχος θα βρίσκονται από νωρίς στο "Καραϊσκάκης" για να σας βάλουν στο κλίμα της αναμέτρησης. Εσείς μπορείτε μέσω της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας του Sport24.gr να παρακολουθήσετε "ζωντανά" την εξέλιξη του ματς και να αφήσετε το σχόλιο σας.

08.09 Ημέρα ντέρμπι η σημερινή! Συντονιστείτε στο Sport24.gr για να παρακολουθήσετε όλα τα τελευταία νέα, να διαβάσετε ενδιαφέροντα αφιερώματα και να "προετοιμαστείτε" κατάλληλα για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις 19.30!

Παρασκευή 18/11

23.53 Το live blog του Sport24.gr θα συνεχιστεί αύριο στις 08.00.

23.10 Ο λόγος στον Ραούλ Μπράβο και τον Γιαν Μικάελσεν που μιλούν για τις εμπειρίες του από ντέρμπι!

22.20 Παρακολουθείστε αύριο όλες τις εξελίξεις και διαβάστε όλα τα αφιερώματα του Sport24.gr για τα ντέρμπι σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

21.35 Για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, τον Φερέιρα και τον... Ροναλντίνιο μίλησε ο Βλάσης Τσάκας. Διαβάστε τα λεγόμενα του.

21.12 Μήνυμα νίκης από τον Ρούντολφ

20.59 Διαβάστε για την κατάσταση του Ιμπαγάσα

20.39 Εκτός ντέρμπι τελικά μένει ο Αριέλ Ιμπαγάσα

20:02 Έχασε την προπόνηση του ο Παναθηναϊκός, λόγω της καθυστερημένης επιστροφής του από τη Γερμανία.

19:53 Αυτή τη στιγμή μεταδίδεται σε επανάληψη από το NovaSports 1 η εξαιρετική συνέντευξη του Αντώνη Νικοπολίδη.

19:35 Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος γράφει για το κυριακάτικο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. "Ομπράντοβιτς εναντίον Σπανούλη". Σκόρπιες σκέψεις για το τι να περιμένουμε και το τι να μην περιμένουμε...

18:36 Καλή τύχη στα παιδιά (συμπαίκτες) του ευχήθηκε ο Σισέ μέσω twitter στέλνοντας την προτροπή του για το ντέρμπι. "Κάντε με περήφανο, σας πιστεύω".

18:02 Στις 19.00 ξεκινά η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι, όταν και θα γίνει γνωστό το αν μπορεί να αγωνιστεί στο ντέρμπι ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

17:41 Ο Κώστας Καίσαρης γράφει με τον δικό του μοναδικό τρόπο για το φαινόμενο Βλάσης Τσάκας, συνδέοντας τον με την Έφη Θώδη και τον Κάτμαν!

16:50 Ποιοι είναι οι "πρωτάρηδες" στο μπασκετικό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός; Ποιοι θα πάρουν για πρώτη φορά την... κρυάδα στο ΟΑΚΑ;
16:06 Δείτε φωτογραφίες από όλες τις ετοιμασίες που πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα υποδεχτεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

15:42 Ο "Σέμπα" ή αλλιώς Λέτο μιλώντας για το ντέρμπι τόνισε πως τον ενδιαφέρει μόνο η νίκη και όχι τόσο να σκοράρει. Τι απάντησε στην ευχή Σισέ και για την Εθνική Αργεντινής.

15:22 Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Παρασκευής (18/11) εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι

15:20 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στην αρένα του Καραϊσκάκη για το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής και το Sport24.gr εντοπίζει τα στοιχεία που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

15:10 Ο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να μην ασχοληθούν με τον Γιάχο και τους προέτρεψε να πάρουν το διπλό στο Καραϊσκάκη

14:45 Ο σκόρερ της τελευταίας νίκης του ΠΑΟ μέσα στον Πειραιά, Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr για το ντέρμπι. Τι πρόβλεψε και τι ευχήθηκε...(video)

14:35 Έκαστος στο είδος του και οι ειδικοί στα…ντέρμπι. Το Sport24.gr ζήτησε από τους πλέον αρμόδιους την άποψή τους για το μεγάλο ραντεβού, με τον καθένα να μιλάει ξεχωριστά για τη δική του αγωνιστική ζώνη

14:30 Μπορείτε να σχολιάζετε κι εσείς τις εξελίξεις, στο τέλος της σελίδας

14:28 Ο Νίκος Τσιαντάκης σχολιάζει το ντέρμπι και δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

14:25 Χωρίς εκπλήξεις η 18άδα που ανακοίνωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Στις στημένες φάσεις έδωσε έμφαση ο Πορτογάλος.

14:20 Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αρθρογραφεί για το ντέρμπι των "αιωνίων", τους κουραστικούς προπαγανδιστές και την ευφυΐα παικτών που χαίρεσαι να βλέπεις.

14:15 Τετράμελης θα είναι η επίσημη διοικητική παρουσία του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης". Γόντικας και τρία μέλη του Δ.Σ. παρόντες στο ντέρμπι.

14:00 Μετά από την 4ώρη Live συζήτηση με τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, το Sport24.gr συνεχίζει σε ρυθμούς ντέρμπι.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

00:26 "Θα ευχαριστεί την Μπάμπεργκ στο τέλος" , γράφει στο σχόλιό του ο Γιάννης Αβραμίδης σχετικά με την ήττα του Παναθηναϊκού στην Γερμανία.

23:43 Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στην Γερμανία κα ι ηττήθηκε από την Μπάμπεργκ με 79-76 . Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην Ευρωλίγκα και πάει στο ντέρμπι, ηττημένος.

23:06 Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου η Μπάμπεργκ προηγείται του Παναθηναϊκού με 60-59

22:27 Στο ημίχρονο του αγώνα στη Γερμανία, ο Παναθηναϊκός προηγείται στο ημίχρονο με 40-37 της Μπάμπεργκ. Διαβάστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του, στο live του Sport24.gr

22:10 Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για όλες τους το ποδοσφαιρικές εμπειρίες (πράσινες και κόκκινες), σε μια απολαυστική συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι.

21:46 Πάμε λίγο στο μπάσκετ... Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Μπάμπεργκ στην Γερμανία. Δείτε την εξέλιξη του ματς , με LIVE σχολιασμό από Γιάννη Φιλέρη.

21:32 "Δεν ασχολούμαστε με γραφικότητες, φαίνεται όμως ότι τον επίσημο Παναθηναϊκό τον εκφράζει ο κ.Τσάκας" η απάντηση του Ολυμπιακού μέσω "κύκλων" της ομάδας

21:06 Ο Αντώνης Νικοπολίδης μιλάει στις 21:30 στην συνδρομητική τηλεόραση

20:54 Στις 9:45 ξεκινάει ο αγώνας του Παναθηναϊκού στη Γερμανία, εναντίον της Μπάμπεργκ, για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

20:51 "Με 23 λάθη δεν κερδίζουμε στο ΟΑΚΑ" δηλώνει ο Μιχάλης Πελεκάνος στον Κώστα Σωτηρίου. Διαβάστε πως περιγράφει το Νικολά Μπατούμ, αλλά και το τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός την Κυριακή μέσα στο σπίτι του ΠΑΟ

20:43 Η άποψη του Τσάκα για το ντέρμπι και για τον διαιτητή Γιάχο.

20:16 Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να αποδείξει πως είναι καλύτερος, δηλώνει ο Μάρκο Πάντελιτς σε ΜΜΕ της πατρίδας του. Τι λέει για το μέλλον και τους στόχους τους.

20:11 Συγκέντρωση είναι η λέξη κλειδί στο ντέρμπι σύμφωνα με τον Σαριέγκι, ο οποίος μίλησε και για Ορμπάιθ, Γέστε.

Δέκα σημεία διάλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος αναλύοντας το ντέρμπι στον Π.Διαμαντόπουλο

Το Sport24.gr και ο Γιάννης Φιλέρης γυρίζουν το χρόνο τριάντα χρόνια πίσω και σας μεταφέρουν στο ντέρμπι των δυο αιωνίων στις 29 Μαρτίου του 1981. Δείτε τι έγραφαν οι εφημερίδες της εποχής και το βίντεο του αγώνα

19:37 "Καλύτερα να σφύριζε ο Μαρινάκης", δήλωσε ο Βλάσσης Τσάκας με αφορμή τον ορισμό του Γιάχου στο ντέρμπι.

19:19 Τελείωσε και η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Καπίνο γυμνάστηκε κανονικά, καθώς το πρόβλημα με τους κοιλιακούς δεν ήταν σοβαρό

18:55 Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο Αργεντίνος δεν έχει γυμναστεί με τους συμπαίκτες του εδώ και δυο ημέρες, αλλά θεωρείται απίθανο να μείνει εκτός αποστολής

18:25 Θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες για το ποιος είναι ο Θανάσης Γιάχος, ο διαιτητής του ντέρμπι;Κλικάρετε εδώ και ενημερωθείτε

18: 15 "Πατήστε τους!" ήταν η φράση με την οποία απάντησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην παρέμβαση του Βασίλη Τοροσίδη για το πριμ...

18: 14 Ο Φραν Γέστε μίλησε για το ντέρμπι και τον καλό του φίλο, Γιόσου Σαριέγκι με τον οποίο αγωνίστηκε μαζί στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

18:06 Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε για τις αναμνήσεις του από τα ντέρμπι και παρότρυνε τους "πράσινους" : " Να μη δείξουν ότι πάνε για την ισοπαλία!"

17: 59 " Πρόεδρε δεν θέλουμε πριμ. Θα παίξουμε για την ομάδα, τον κόσμο και για σας" η απάντηση του Τοροσίδη στον Μαρινάκη

17:58 Μπορείτε να σχολιάζετε κι εσείς τις εξελίξεις, μέσω της live πλατφόρμας μας

17:57 Το Sport24.gr χρησιμοποιεί το hashtag # OSFPAO στο Twitter. Ακολουθήστε τον λογαριασμό του Sport24.gr στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις που αφορούν τα δύο μεγάλα ντέρμπι.

17:53 "Φέρτε ένα μεγάλο σκορ. Είστε οι καλύτεροι. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε κι εγώ είμαι εδώ" το ζουμί της ομιλίας Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού

17:40 "Ένιωθα σα θηρίο στο κλουβί, που δεν έπαιζα. Είμαι πολύ τυχερός που ξέρω τι σημαίνει η ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι" είπε ο Νταβίδ Φουστέρ στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα του Σαββάτου

17:29: " Είστε πανάξια πρώτοι. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται σε ένα παιχνίδι, είναι όμως ένα ντέρμπι που μπορείτε να το πάρετε" ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Γόντικα στους παίκτες του ΠΑΟ

17:19 Προεδρικές επισκέψεις στις προπονήσεις. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο Ρέντη και ο Δημήτρης Γόντικας στην Παιανία

17:10 Από τη Βραζιλία, ο Ρομπέρτο Ασίς, μάνατζερ του Ροναλντίνιο δηλώνει στο Sport24.gr ότι "έχουμε φίλους στην Ελλάδα". Διαβάστε τ ι άλλο είπε στον Γιάννη Γεωργόπουλο αλλά και τι δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας σε βραζιλιάνικη εφημερίδα

16:59 Ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με τερματοφύλακα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Αγγλικό δημοσίευμα θέλει τους Πρωταθλητές να ασχολούνται με τον γκολίπερ της Ρέιντζερς, Άλαν Μακ Γκρέγκορ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες

16:52 Γενέθλια έχει σήμερα ο Κριστόφ Βαζέχα. Κλείνει τα 47 του χρόνια και σίγουρα έχει να θυμηθεί πολλά ντέρμπι και γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού

16:43 Ο κ.Μαρινάκης αναμένεται στο Ρέντη στις 5μμ. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα προσφέρει πριμ στους παίκτες του Ολυμπιακού για τη νίκη

16:23 Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα πάει στο Ρέντη και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα μιλήσει στους παίκτες.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον μπαρουτοκαπνισμένο σε ματς "ειδικών συνθηκών" Ολυμπιακό και για το ντέρμπι που όλοι απαιτούν από τους δύο μονομάχους πολλά γκολ.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές πως ο Ολυμπιακός δεν έχει αρκετούς Έλληνες παίκτες, όμως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με αριθμούς. Το Sport24.gr παρουσιάζει τον πολυπολιτισμικό κλαμπ του Πειραιά, που μετά από 14 χρόνια δεν έχει Βραζιλιάνους.

15:55 Οι διαιτητές του μπασκετικού ντέρμπι ήταν γνωστοί από την Πέμπτη. Δείτε αναλυτικά

15:52 Ενώ η αθλητική Ελλάδα ετοιμάζεται για τα δύο μεγάλα ντέρμπι, όλη η χώρα και οι πολίτες της, παρακολουθούν τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμες για την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου.

15:50 Το Sport24.gr χρησιμοποιεί το hashtag # OSFPAO στο Twitter. Ακολουθήστε τον λογαριασμό του Sport24.gr στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις που αφορούν τα δύο μεγάλα ντέρμπι

15:46 Μπορείτε να σχολιάζετε κι εσείς ότι θέλετε για τα δύο μεγάλα ντέρμπι, στο τέλος της σελίδας

15:37 Το Sport24.gr έψαξε τις ποδοσφαιρικές ρίζες των δυο μεγάλων πρωταγωνιστών του ντέρμπι, Ιμπαγάσα και Λέτο. Τα εφηβικά τους χρόνια στη Λανούς και η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα μαζί με σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Μιλούν για τους πρώην συμπαίκτες τους, Γκαμπριέλ Σούρερ και Λαουτάρο Ακόστα (φωτογραφίες & videos)

15:34 Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αγωνία υπάρχει μόνο στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, εκεί όπου ο Βαλβέρδε περιμένει να δει την ετοιμότητα του Αριέλ Ιμπαγάσα. Η προπόνηση του Ολυμπιακού είναι το απόγευμα, όπως και του Παναθηναϊκού. Μέχρι τότε, απολαύστε μερικά από τα θέματα που ετοίμασε το Sport24.gr για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι

15:30 Με την ανακοίνωση του διαιτητή (Γιάχος) το παζλ για τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε.

15:14 Ο Αθανάσιος Γιάχος θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι στο ποδόσφαιρο.

15:10 Το Sport24.gr έχει ετοιμάσει αφιερώματα, αναλύσεις, συνεντεύξεις για ένα γεμάτο Pre-game και μέσα από αυτή εδώ τη νέα πλατφόρμα live blogging θα ενημερώνεστε για ότι συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει.

15:06 Το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι... καυτό από αθλητικής πλευράς αφού οι δύο μεγαλύτεροι σύλλογοι της χώρας αναμετρούνται στα δύο δημοφιλέστερα αθλήματα

15:00 Τα δύο μεγάλα ντέρμπι της Ελλάδας πλησιάζουν και το Sport24.gr είναι έτοιμο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο και του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ