ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Μώραλης: "Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι"

Μώραλης: "Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός άξιζε να πάρει τη νίκη, αλλά ήταν άτυχος σύμφωνα με τον Γιάννη Μώραλη, ο οποίος επεσήμανε πως και ο φετινός τίτλος θα καταλήξει στον Πειραιά.Τι είπε ο Μπάλας Μέγκιερι και ο Όλοφ Μέλπμεργκ

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, αλλά άτυχος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε μετά το τέλος του ματς, ο Γιάννης Μώραλης.

Παράλληλα, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, επεσήμανε πως το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί και πως και ο φετινός τίτλος θα καταλήξει στον Πειραιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης:

" Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, με αρκετές φάσεις, αλλά εμείς δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι, καθώς δεν είχαμε τον Ιμπαγάσα και μετά τον Μακούν, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και ίσως να έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό.

Εμείς, παρόλα αυτά προχωράμε, γιατί έχουμε ακόμα πολλούς αγώνες μπροστά μας. Σίγουρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αναμένεται να χαθούν περισσότεροι βαθμοί και από τις δύο ομάδες.

Δεν κρίνεται σε ένα παιχνίδι το πρωτάθλημα. Ο κόσμος πιστεύω ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για να πάρουν τη νίκη. Ήμασταν κυρίαρχοι στο γήπεδο σε ένα ντέρμπι. Πιστεύω θα πάρουμε το πρωτάθλημα και φέτος".

Για το βάθος στον πάγκο του Ολυμπιακού είπε: " Έχει βάθος στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός και πιστεύω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στους αγώνες πρωταθλήματος, στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο που ξεκινά σε λίγο. Σήμερα, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, και φάνηκε ότι έχουμε καλούς και αρκετούς παίκτες".

Μέγκιερι: "Ήμασταν καλύτεροι"

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μπαλάς Μέγκιερι από την πλευρά του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε:

" Σε ένα ντέρμπι ποτέ δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία, αφού θες μόνο την νίκη. Είχαμε πολλές και καλές ευκαιρίες για να πάρουμε το ματς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έπρεπε να κερδίσουμε, ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια".

Για το πως του φάνηκε το ντεμπούτο του σε ντέρμπι: " Ένιωσα πολύ όμορφα από την ατμόσφαιρά, αλλά δεν το χάρηκα αφού δεν καταφέραμε να νικήσουμε".

Μέλμπεργκ: "Είχαμε πολλές φάσεις"

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν εκματελλεύτηκε τις στημένες φάσεις, ενώ στάθηκε και στην κούραση. " Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι, είχαμε πολλές φάσεις, είναι λίγο απογοητευτικό ότι δεν μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να πρεσάρουμε.

Αυτοί πρέσαραν ψηλά και περιμέναμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιο απογοητευτικό είναι ότι είχαμε πάρα πολλά στημένα κι εκεί θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω", είπε αρχικά και είπε για την συνέχεια:

" Αυτό που προέχει είναι να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Ειδικά για εμάς τους διεθνείς που είχαμε και παιχνίδια με τις Εθνικές μας ομάδες ήταν πολύ φορτωμένο το πρόγραμμα. Υπάρχει ένα δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται και γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας".

Τέλος για την απόδοσή του Μέγκιερι ανέφερε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με ατμόσφαιρα, πίεση, νομίζω έπαιξε πάρα πολύ καλά σήμερα".

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ