ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Ιμπαγάσα στο ντέρμπι

Χωρίς Ιμπαγάσα στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αποχώρησε από την προπόνηση και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον απέκλεισε από την αποστολή. Διαβάστε ποιους πήρε στην αποστολή ο Ισπανός για το ντέρμπι

Οριστικά χωρίς τον Αριέλ Ιμπαγάσα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο σαββατιάτικο ντέρμπι (19/11, 19.30), με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Αργεντίνος μέσος που ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα από ένα αιμάτωμα, στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (18/11) δοκίμασε να προπονηθεί κανονικά, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε.

Ο Ιμπαγάσα θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον απέκλεισε από την αποστολή του ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα, ο Φέισα συνέχισε σε έντονους ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπου έκανε και ασκήσεις με μπάλα.

Πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Παπάζογλου. Μετά την προπόνηση, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζεμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα και Φέισα, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν το Σάββατο το πρωί (10.30).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ