CHAMPIONS LEAGUE

Γκονζάλες: "Δεν έχουμε εύκολο έργο με Ολυμπιακό"

Γκονζάλες: "Δεν έχουμε εύκολο έργο με Ολυμπιακό"

Ο Λούτσο Γκονζάλες έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στη Γαλλία.

Ο Λούτσο Γκονζάλες πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στη Μαρσέιγ απέναντι σε έναν ανέτοιμο Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη".

Ο Αργεντινός μέσος της γαλλικής ομάδας περιμένει να ανέβει ο δείκτης δυσκολίας, τώρα που ο Ολυμπιακός έχει επίσημους αγώνες στα πόδια του με τη Μαρσέιγ να έχει το... άγχος της πρόκρισης.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, έχει μόνο καλά λόγια να πει για την αγωνιστική πορεία των "ερυθρολεύκων" στο Champions League.

" Όταν αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό ήταν μια ομάδα ανέτοιμη, αφού δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα τους και οι παίκτες του είχαν δώσει μόνο φιλικούς αγώνες. Αλλά έδειξαν την αξία τους στο επόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ στην Αγγλία, ενώ κέρδισαν και την Ντόρτμουντ στην έδρα τους. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά αν τα καταφέρουμε να κερδίσουμε τότε αυτομάτως προκρινόμαστε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και αυτό έχει σημασία. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και αυτό με τον Ολυμπιακό δεν είναι διαφορετικό", υποστήριξε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της UEFA.

Η Μαρσέιγ θα αναζητήσει την πρόκριση την Τετάρτη (23/11, 21.45) για πρώτη φορά μετά το 1999 και όπως είνα φυσικό, επικρατεί υπέρμετρος ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας.

Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα απέναντι στον Ολυμπιακό με τον Γκονζάλες να πλέκει το εγκώμιο της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

" Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Είναι μια ομάδα κοντρολαρισμένη ομάδα και μπορεί να ανταποκριθεί στον ρυθμό της διοργάνωσης. Έχει και πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές με εμπειρία, και το έδειξαν απέναντι στην Ντόρτμουντ, την οποία κέρδισαν άνετα και με καλό σκορ. Στο τελευταίο τους παιχνίδι έχασαν για ένα γκολ, άρα αυτό σημαίνει ότι εμείς θα έχουμε δύσκολη αποστολή"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ