ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Αντιπαράθεση Φύσσα - Θεοδωρίδη

Αντιπαράθεση Φύσσα - Θεοδωρίδη
Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Για ζούγκλα έκανε λόγο ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφορικά με τα όσα έγιναν πριν από την έναρξη του ματς στη Λεωφόρο, με τον Τάκη Φύσσα να επεμβαίνει και να του απαντά για Ριζούπολη.

Πριν από την έναρξη του ντέρμπι των ''αιωνίων'', ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν στα γραφεία της Λεωφόρου και έκανε λόγο για ζούγκλα, εξαιτίας των επεισοδίων. Ο Τάκης Φύσσας του απάντησε λέγοντας: ''Ξεχνάς εύκολα. Δεν θυμάστε την αλητεία της Ριζούπολης. Εκείνο ήταν ζούγκλα''.

Ο Θεοδωρίδης απάντησε: ''Τι έγινε στη Ριζούπολη; Τίποτα δεν έγινε''. Τότε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ανέφερε: '' Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Είσαι 80 άνθρωπος και λες τέτοια πράγματα''. Ο Θεοδωρίδης είπε: ' 'Δεν ήμουν παρών και δεν τα θυμάμαι καλά''.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού . Σοβαρά επεισόδια πριν τη σέντρα , που προκάλεσαν την αντίδραση του Αναστασίου .αλλά και αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη , κάνοντας παράλληλα τον γύρο του κόσμου .Απολαύστε αποκλειστικά την εικόνα πάνω από τη Λεωφόρο όπως την "έπιασε" το Drone του Sport24.gr ,καθώς και φωτογραφίες και videos από το ντέρμπι.

Διαβάστε τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ