ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: ''Κτηνωδία, συλλυπητήρια στον Παναθηναϊκό''

Μαρινάκης: ''Κτηνωδία, συλλυπητήρια στον Παναθηναϊκό''

Έξαλλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο. Έκανε λόγο για κτηνωδία και για συνθήκες που μόνο στο Ιράκ συναντά κανείς.

Μετά το ντέρμπι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: ''«Δυστυχώς σήμερα ζήσαμε μία κτηνωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά που είδαμε σήμερα δεν τα είχα φανταστεί ποτέ. Δεν είχα φανταστεί ότι με το που θα μπει η ομάδα μέσα θα γίνει εισβολή από φιλάθλους. Για τα αντικείμενα τι να σας πω; Από καρφιά, πέτρες, μπουκάλια.

Είδατε τι έγινε με τον προπονητή μας. Αυτό που είπα και στους συνεργάτες μου είναι ότι αυτά τα είχα δει όταν βομβάρδιζαν το Ιράκ. Αυτή είναι μία ξεφτίλα, με όλη τη σημασία της λέξης, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν σας κρύβω ότι εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, σήμερα, αλλά μόνο συλλυπητήρια αξίζουν σήμερα.

Γιατί οι παίκτες μας σε αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να παίξουν και πάλι καλά ήρωες είναι. Με αυτά που έγιναν σήμερα, με αυτά που είδαν. Τραυματίστηκε παίκτης μας δεν μπορούσε να κάνει αλλαγή ο Περέιρα. Αυτά είναι πρωτόγνωρα.

Ξέρετε, όμως, γιατί γίνονται όλα αυτά; Όταν υπάρχει ένα κανάλι, ένας ραδιοφωνικός σταθμός, εφημερίδα συγκεκριμένη που από το πρωί μέχρι το βράδυ βομβαρδίζουν το ποδόσφαιρο και λίγα έγιναν, αλλά είναι ντροπή. Να τους χαίρεστε όλους αυτούς που μιλάνε για διαφάνεια, μιλάνε για καθαρό ποδόσφαιρο και για ανθρώπινες συνθήκες.

Αυτά στο Καραϊσκάκη δεν έχουν γίνει ποτέ και ούτε πρόκειται να γίνουν γιατί προστατεύουμε το ποδόσφαιρο. Εδώ έγινε μία κτηνωδία και πάλι καλά που οι παίκτες μας τελείωσαν το παιχνίδι''.

-Επισκεφθήκατε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια;

''Τους είδαμε τους ποδοσφαιριστές. Άλλοι είναι χτυπημένοι, άλλοι είναι στεναχωρημένοι, άλλοι είναι σοκαρισμένοι. Δεν τα έχουν δει ξανά αυτά ούτε στην χώρα τους. Δεν ήρθαμε για πόλεμο, ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Μακάρι να ήταν ανθρώπινες συνθήκες και να κέρδιζε ο Παναθηναϊκός και να του έδινα συγχαρητήρια, να κέρδιζε ο Ολυμπιακός και να έδινα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ανθρώπινο είναι μέσα στα σπορ, μέσα στον αθλητισμό κερδίζει ο καλύτερος, αλλά υπό νορμάλ συνθήκες και όχι με αυτά που έγιναν σήμερα. Γι’ αυτό δεν χωράει καμία κριτική αυτό το ματς''.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού . Σοβαρά επεισόδια πριν τη σέντρα , που προκάλεσαν την αντίδραση του Αναστασίου .αλλά και αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη , κάνοντας παράλληλα τον γύρο του κόσμου .Απολαύστε αποκλειστικά την εικόνα πάνω από τη Λεωφόρο όπως την "έπιασε" το Drone του Sport24.gr ,καθώς και φωτογραφίες και videos από το ντέρμπι.

Διαβάστε τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ