ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια

Δείτε πως μεταφέρουν τα ξένα ΜΜΕ τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λεωφόρο, πριν την έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού.

Εκτεταμένες αναφορές γίνονται στα ευρωπαϊκά και διεθνή ΜΜΕ για τα επεισόδια που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του "Απόστολος Νικολαΐδης" πριν το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Το ESPN της Βραζιλίας κάνει λόγο για "μία θλιβερή σκηνή που συνέβη στην Αθήνα πριν το "κλάσικο" ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, όταν κατά της προθέρμανσης οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν καπνογόνα στο γήπεδο, ακόμη και στον πάγκο"

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια

Η πορτογαλική "Ο jogo" εστιάζει στον τεχνικό του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος "δραπέτευσε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο"

Η τουρκική ιστοσελίδα, futbol arena, παραθέτει φωτορεπορτάζ το τιτλοφορείται, ως εξής: "Επεισόδια πριν το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός"

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια

Ξανά στην Ιβηρική και την Ισπανία, η ABC γράφει: "Σοβαρά επεισόδια πριν το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Οι γηπεδούχοι ultras έχουν εισβάλει στο χορτάρι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και αντιμετώπισαν στην αστυνομία. "

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια

Και οι δημοσιογράφοι της "Record" στέκονται στο συμπατριώτη τους, τεχνικό του Ολυμπιακού. Παραθέτουν βίντεο των επεισοδίων και αναφέρουν "Οπαδός επιτίθεται στον Περέιρα"

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδια

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ