ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr κριτικάρει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού με 2-1 και το Sport24.gr κριτικάρει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του "τριφυλλιού". Διαβάστε ακόμη την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού και αναλυτικά τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα με τα σοβαρά επεισόδια που έκαναν τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν την αντίδραση του Γιάννη Αναστασίου. Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας;

Στιλ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Άγγλο γκολκίπερ ο οποίος δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του αλλά όσες πήγαν μέσα στην εστία της καθάρισε. Ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και στις εξόδους του και έκανε μόνο μια λανθασμένη έξοδο η οποία όμως δεν στοίχισε στο τριφύλλι. Ο Στιλ δεν κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία του Παναθηναϊκού για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι λόγω του γκολ του Τσόρι στις καθυστερήσεις για το οποίο δεν φέρει ευθύνη όμως αφού πήγε στην απέναντι γωνία.

Τριανταφυλλόπουλος: Μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρχε το δίλημμα για το αν θα ξεκινήσει ο “Τριάντα” ή ο Ζέκα στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού και τελικά επιλέχθηκε ο πρώτος. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός είχε πολύ καλή παρουσία και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα είτε με τον Ντοσεβί, είτε με τον Ντουρμάζ. Δεν βοήθησε βέβαια επιθετικά αλλά αυτό μικρή σημασία είχε για τους πράσινους. Ο Τριανταφυλλόπουλος καθάρισε και πολλές ψηλές μπαλιές και έκανε μόνο ένα λάθος όταν βγήκε στην επίθεση χάνοντας την μπάλα αλλά δεν στοίχισε στους πράσινους.

Ταυλαρίδης: Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον έναν εκ των δυο στόπερ του Παναθηναϊκού. Ήταν αυτός που ανάλαβε εξ'΄ολοκλήρου το μαρκάρισμα του Μήτρογλου ενώ είχε την εποπτεία του και στα στημένα και τον νίκησε κατά κράτος. Δεν έχασε ούτε μια μονομαχία από τον επιθετικό του Ολυμπιακού ενώ βοήθησε αρκετά στις στημένες φάσεις για να απομακρύνει τις όποιες μεγάλες μπαλιές ιδίως στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 90' αλλά δεν είχε πρόβλημα να ολοκληρώσει το ματς.

Σίλντενφελντ: Πολύ καλό ματς και από τον έτερο στόπερ του Παναθηναϊκού ο οποίος είχε πιο ελεύθερο ρόλο κατευθύνοντας την άμυνα και μένοντας και ως τελευταίος στην άμυνα των πράσινων. Είχε σωστές αντιδράσεις όταν χρειάστηκε και απέφυγε τα λάθη στα διωξίματα αλλά και στο κράτημα της μπάλας μην θέλοντας να δώσει επιπλέον επιθέσεις στον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης έβγαλε και πάθος και τσαμπουκά όταν χρειάστηκε σαν πραγματικός ηγέτης της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Νάνο: Αποτέλεσε ίσως τη μοναδική έκπληξη του Αναστασίου καθώς όλοι περίμεναν τον Χουχούμη. Η παρουσία του Ισπανού όμως στο αριστερό άκρο της άμυνας του τριφυλλιού ήταν πάρα πολύ καλή. Ο Νάνο δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα στην οποία έδειξε και μεγαλύτερο βάρος αλλά από την άλλη δεν έκανε και τις επελάσεις που μας είχε συνηθίσει. Δέχτηκε μια κάρτα για φάουλ στον Ντουρμάζ στο 34' αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα δεν αντιμετώπισε κάποιο άλλο πρόβλημα από την πλευρά του.

Λαγός: Αγωνίστηκε για 75' λεπτά πριν δώσει την θέση του όντας και τραυματίας στον Μέντες και ήταν από τους ποδοσφαιριστές των πράσινων που είχε καλή απόδοση. Σε μια καίρια θέση είχε τρεξίματα, πάθος και έκανε πάρα πολλά χιλιόμετρα καλύπτοντας αρκετούς χώρους. Έκανε και αρκετά μαρκαρίσματα για να ανακόψει τον ρυθμό των αντιπάλων του αντικρίζοντας μάλιστα την κίτρινη κάρτα του Σιδηρόπουλου στο 32' αλλά κατάφερε να αντέξει στο ματς. '

Πράνιτς: Συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις μετά από αυτή στην Κρήτη επί του ΟΦΗ ο Ντάνιελ Πράνιτς τα έδωσε όλα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Κράτησε την θέση του, είχε τρεξίματα και βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στο κατέβασμα της. Από την δική του εμπνευσμένη κίνηση γίνεται το 1-0 με τον Κροάτη να παίρνει ωραία την μπάλα και να γυρνάει από τα αριστερά μια παράλληλη σέντρα την οποία όποιος και αν έβρισκε θα κατέληγε γκολ.

Ζέκα: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλός. Με τρεξίματα σε όλους τους χώρους του γηπέδου, καλές επαφές με την μπάλα και σωστές μεταβιβάσεις αλλά και μυαλό όπου και όταν χρειάστηκε. Ο Ζέκα βοήθησε και ανασταλτικά τον Παναθηναϊκό και μάλιστα αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα του Σιδηρόπουλου στο 60' της αναμέτρησης αλλά μπόρεσε να βγάλει το ματς μέχρι το τέλος του χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα.

Καρέλης: Αγωνίστηκε για 60 λεπτά πριν δώσει την θέση του στον Ατζαγκούν και ήταν ο επιθετικός των πράσινων που έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλον για να βγάλει πίεση στην άμυνα του Ολυμπιακού και τον Ρομπέρτο. Ο Καρέλης δεν απείλησε όπως έκανε στο ματς με τον ΟΦΗ και αναλώθηκε περισσότερο στο να δίνει μάχες με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού ενώ στην μια καλή στιγμή που είχε δεν ενήργησε σωστά και αντί να πασάρει στον Μπεργκ επιχείρησε ένα άψυχο σουτ.

Πέτριτς: Από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Αναστασίου τον άφησε μέχρι το 89' του αγώνα μέσα στην μάχη και δικαιώθηκα με τον Κροάτη να εκμεταλλεύεται την μια ευκαιρία που του δόθηκε με ένα τρομερό σουτ που νίκησε τον Ρομπέρτο και έγραψε το 2-0. Βρέθηκε μέσα και σε άλλες φάσεις τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει όπως έπρεπε αλλά ήταν πολύ καλός στα καθήκοντα που είχε, στο κράτημα της μπάλας και στην συνεργασία του με τον Μπεργκ.

Μπεργκ: Μπορεί για ένα ακόμη ματς να μην βρήκε δίχτυα αλλά ήταν καλύτερος και ποιο ουσιαστικός από τα προηγούμενα παιχνίδια προκαλώντας προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού ενώ σε αντίθεση με άλλα ματς δεν είχε τόσα νεύρα και βοήθησε πιο πολύ. Ο Σουηδός έτρεξε και αυτός πάρα πολύ προκειμένου να βγάλει πίεση στην άμυνα των “φιλοξενούμενων” και τα κατάφερε. Ουσιαστικό παιχνίδι από τον Μπεργκ.

Ατζαγκούν: Μπήκε αντί του Καρέλη στην προσπάθεια των πράσινων να κρατήσουν το 1-0 και βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και στο κράτημα της. Είχε και δυο-τρεις καλές μεταβιβάσεις τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του.

Μέντες: Μπήκε αντί του Λαγού στο 75' και για όσο αγωνίστηκε είχε πολύ καλή παρουσία και ήταν σταθερός καλύπτοντας επάξια το κενό του Λαγού. Ήταν αυτός που έκανε το φάουλ στον Τσόρι από το οποίο προήλθε το 2-1.

Κλωναρίδης: Μπήκε στο 89' της αναμέτρησης αντί του Πέτριτς και φυσικά δεν μπορεί να κ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ