ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρόγραμμα συντήρησης με γνώμονα την ασφάλεια

Πρόγραμμα συντήρησης με γνώμονα την ασφάλεια

Η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι το ένα θέμα. Το άλλο και επίσης πολύ σημαντικό, είναι η χρήση του και η συντήρησή του. Πολλοί αμελούν ή είναι πλημμελείς ως προς την φροντίδα του αυτοκινήτου τους και αυτό συνεπάγεται πολλά, όσον αφορά την ασφάλεια αλλά και τη μακροζωία του οχήματος. Οσο καλύτερα είναι συντηρημένο ένα όχημα, τόσο καλύτερα αποδίδει, ενώ συμπεριφέρεται σωστά και στο δρόμο.

Η ασφάλεια είναι το πρώτο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και δεν χρειάζεται για παράδειγμα να φθάνουμε στο όριο για να αλλάξουμε τακάκια στα φρένα. Πέραν τούτου, τα νέα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με πληθώρα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, τα οποία χρειάζεται να περνούν από έλεγχο όπως ορίζει ο κατασκευαστής.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, η Renault εστιάζει και στη σωστή ενημέρωση των οδηγών αναφορικά με τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους, έτσι ώστε αυτό να τους προσφέρει τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας, βοηθώντας τους να αποφύγουν ή να μειώσουν τις επιπτώσεις από ένα τροχαίο ατύχημα.

Μέσω του προγράμματος Renault Total Care, οι κάτοχοι Renault μπορούν να ενημερωθούν για τη συνολική κατάσταση του οχήματος τους, καθώς και για όλα εκείνα τα στοιχεία που επιδρούν άμεσα στον τομέα της ασφάλειας, είτε αυτό αφορά σε αναλώσιμα υλικά (π.χ. ελαστικά, υαλοκαθαριστήρες, υλικά τριβής φρένων, κτλ.), είτε σε πιο δομικά μηχανικά μέρη. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος Renault Total Care οι κάτοχοι Renault απολαμβάνουν ειδικές τιμές (από 58 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) σε εργασία και ανταλλακτικά για εργασίες συντήρησης ή επισκευής του οχήματος τους.

Επίσης, με δεδομένη και την αύξηση του μέσου όρου ηλικίας του στόλου αυτοκινήτων που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, λόγω του μειωμένου όγκου πωλήσεων νέων ΙΧ, η Renault, με το Total Care 5+ δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα με ηλικία μεγαλύτερη των 5 ετών, να απολαμβάνουν ειδικές τιμές και προνόμια, ώστε να διατηρούν με το μικρότερο δυνατό κόστος το αυτοκίνητο τους σε ιδανική λειτουργική κατάσταση για πολλά χρόνια.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Πώς είναι σήμερα η Ναζλί και ο Νίκος

Δώδεκα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου τουρκικού σίριαλ στην Ελλάδα, ψάξαμε να βρούμε πώς είναι σήμερα οι Ναζλί και ο Νίκος από τα "Σύνορα της αγάπης".

‘ΠΑΟΚ αφού’: 10 ιστορίες απόλυτης Παοκτσήδικης τρέλας

Διαβάσαμε το βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη και ξεχωρίσαμε τα κομμάτια που συνθέτουν το ψηφιδωτό του ‘ΠΑΟΚ είσαι’.

Ryanair: Αλλάζει την πολιτική χειραποσκευών

Από πότε τίθενται σε εφαρμογή τα νέα μέτρα της Ryanair. Ποιοι έχουν δυνατότητα να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα της

Υπάρχει λόγος που οι άντρες γκρινιάζουν περισσότερο όταν είναι κρυωμένοι

Επιτέλους, μπορούμε να γκρινιάζουμε χωρίς τύψεις.

ΦΩΤΟ

Απόκοσμο τοπίο στο Τσέρνομπιλ: Εκεί όπου ο χρόνος 'πάγωσε' για πάντα

Ανατριχιαστικές εικόνες από το σημείο μιας από τις χειρότερες τραγωδίες που βίωσε ποτέ ο πλανήτης, εκεί όπου τα επίπεδα ραδιενέργειας παραμένουν υψηλά προκαλώντας ανυπολόγιστες συνέπειες στο περιβάλλον και τον πληθυσμό της περιοχής

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24