ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ιόνια Οδός ενώνεται με τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Η Ιόνια Οδός ενώνεται με τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Η ένωση της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου με την Ιόνια Οδό είναι από τα πιο σημαντικά νέα που είχαμε αυτό το καλοκαίρι. Το ανθρώπινο δυναμικό και η συμβολή του (video).

Τα οδικά έργα που κατασκευάζονται μένουν ως απόδειξη της δυνατότητας του ανθρώπου να δημιουργεί ένα καλύτερο μέλλον στην αυτοκίνηση.

Οι αυτοκινητόδρομοι θα είναι εκεί για να μας εξυπηρετούν, θα τους απολαμβάνουμε, θα οδηγούμε με περισσότερη ασφάλεια, να πηγαίνουμε συντομότερα στον προορισμό μας.

Όμως, πίσω από όλες αυτές τις κατασκευές βρίσκονται οι άνθρωποι, τόσο αυτοί που δούλεψαν στα αμέτρητα εργοτάξια, όσο και αυτοί που δουλεύουν στη λειτουργία των έργων.

Σχεδόν πριν έναν μήνα, την 1η Ιουνίου, υποδέχθηκαν την 4η - κατά σειρά - παράδοση νέου τμήματος της Ιόνιας Οδού σε κυκλοφορία. Αν και αφορούσε ένα μικρό – μόλις 6,5 χιλιομέτρων – τμήμα, ήταν πραγματικά σημαντική, καθώς ένωσε την Ιόνια Οδό με ένα σπουδαίο  έργο υποδομής της Δυτικής Ελλάδας, αυτό της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Τα 6,5 νέα χιλιόμετρα της Ιόνιας Οδού, περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα τεχνικά, τον Ανισόπεδο Κόμβο Αντιρρίου και τη σήραγγα της Μακύνειας, μια σήραγγα διπλού κλάδου, συνολικού μήκους 500 μέτρων, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Με την παράδοσή τους σε κυκλοφορία και την ένωση με τη Γέφυρα, ολοκληρώθηκε πλήρως το νότιο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.

Πέρα όμως από ένωση Ιόνιας Οδού και Γέφυρας, στο βίντεο που ακολουθεί αναδεικνύεται και μια άλλη «ένωση», αυτή των εργαζομένων των τμημάτων λειτουργίας και συντήρησης των δυο εταιριών.

Η 1η Ιουνίου ήταν η πρώτη από τις πολλές ημέρες που θα κληθούν να συνεργαστούν αρμονικά, στοχεύοντας μαζί στη μέγιστη ασφάλεια και εξυπηρέτηση όλων των οδηγών.

Αφιερωμένο λοιπόν το βίντεο σε αυτούς που εργάζονται συστηματικά, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου εμείς να κυκλοφορούμε καλύτερα.

Δείτε το βίντεο:

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

To Skroutz δεν θέλει να γίνει Google

Μπήκαμε στα γραφεία της εταιρείας και μάθαμε από πρώτο χέρι πώς είναι τελικά να δουλεύεις εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

8 στυλάτα τζιν κάτω από 70 ευρώ που μπορείς να αγοράσεις τώρα

Βρες το ιδανικό παντελόνι για την άνοιξη χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24