WRC

Τρομακτική έξοδος Νεβίλ

Τρομακτική έξοδος Νεβίλ

Ο Τιερί Νεβίλ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε μέσα στα αμπέλια στο shakedown του Ράλι Γερμανίας. Θύμισε σε όλους τη βόλτα του Πέτερ Σόλμπεργκ στη Γαλλία (video).

Επιπλέον ώρες δουλειάς έδωσε στους μηχανικούς της Hyundai ο Τιερί Νεβίλ. Ο Βέλγος οδηγός είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια του shakedown του Ράλι Γερμανίας, διασχίζοντας έναν αμπελώνα.

Το πλήρωμα δεν τραυματίστηκε και σύμφωνα με την ομάδα ο Νεβίλ θα λάβει μέρος κανονικά στο ασφάλτινο ράλι, αφού οι ζημιές στο i20 WRC είναι... επισκευάσιμες.

" Το αυτοκίνητο ρόλαρε έξι φορές, αλλά αυτό συνέβη μέσα σε αμπέλια και απορρόφησαν μέρος της πρόσκρουσης. Δεν γνωρίζουμε αν θα είμαστε έτοιμοι για την πανηγυρική εκκίνηση απόψε, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βρεθούμε. Ο πρώτος έλεγχος είναι αύριο (Παρασκευή) το πρωί. Το πλήρωμα μπορεί να περπατήσει στη ράμπα αν το θέλει", τόνισε εκπρόσωπος της ομάδας.

Τον Οκτώβριο του 2012 ο Πέτερ Σόλμπεργκ είχε έξοδο σε ειδική του Ράλι Αλσατίας (Γαλλίας). Δ ιέσχισε έναν ολόκληρο αμπελώνα για να επανέλθει μέσα στην ειδική. Λίγους μήνες μετά έβγαλε στην αγορά το δικό του κρασί, φτιαγμένο από τα ίδια αμπέλια.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

By
TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ