WRC

Νεκρός θεατής στο WRC Rallye Monte-Carlo

Νεκρός θεατής στο WRC Rallye Monte-Carlo

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το Rallye Monte-Carlo καθώς ένας θεατής βρήκε το θάνατο μετά από έξοδο του Νεοζηλανδού οδηγού της Hyundai, Hayden Paddon. (video)

Η πρώτη ειδική (νυχτερινή) διαδρομή του Rallye Monte-Carlo ακυρώθηκε μετά από έξοδο του Νεοζηλανδού οδηγού της Hyundai, Hayden Paddon, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ένας 50χρονος Ισπανός θεατής να βρει τραγικό θάνατο.

Ο Paddon όδευε προς τον τερματισμό όταν έχασε τον έλεγχο κατά το φρενάρισμα και γλίστρησε σε μια στροφή με αποτέλεσμα το Hyundai i20 WRC να βγει εκτός δρόμου και να χτυπήσει με δύναμη στα βράχια.

Τόσο ο Hayden Paddon όσο και ο Jonathan Kennard βγήκαν σώοι και αβλαβείς από το όχημα, δε συνέβη ωστόσο το ίδιο και με το θεατή, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.

"Το Automobile Club de Monaco ανακοινώνει ότι ο θεατής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, δυστυχώς ο θεατής δεν είναι στη ζωή. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη κι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα καταθέσουν στις Αρχές", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο θεατής ήταν 50 ετών ισπανικής καταγωγής κι όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας του, προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες σε μία ζώνη, μη προσβάσιμη για το κοινό.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ