WRC

Ένα T-shirt στη μνήμη του Μπερνς

Ένα T-shirt στη μνήμη του Μπερνς

Όλοι οι οδηγοί του WRC συμμετέχουν στην καμπάνια "Paint it Orange" για να τιμήσουν την 10η επέτειο της κατάκτησης του παγκόσμιου τίτλου από τον αδικοχαμένο Ρίτσαρντ Μπερνς.

Στις 13 Νοεμβρίου θα στεφθεί ένας παγκόσμιος πρωταθλητής και όλοι θα γιορτάσουν τη ζωή ενός πρόωρα χαμένου παγκόσμιου πρωταθλητή.

Είτε ο Σεμπαστιάν Λεμπ θα κατακτήσει τον όγδοο συνεχόμενο τίτλο του, είτε ο Μίκο Χίρβονεν τον πρώτο δικό του. Και οι δύο ωστόσο θα τιμήσουν τη μνήμη του Ρίτσαρντ Μπερνς.

Στις 25 Νοεμβρίου του 2001 ο Άγγλος οδηγός από το Ρίντινγκ κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα των οδηγών. Τέσσερα χρόνια μετά, ακριβώς την ίδια ημέρα, έκλεινε για πάντα τα μάτια νικημένος από έναν επιθετικό καρκίνο στον εγκέφαλο, την ύπαρξη του οποίου ανακάλυψε ενώ πήγαινε για να διεκδικήσει ένα δεύτερο τίτλο το 2003 στον ίδιο αγώνα.

Στο Ρίντινγκ βρέθηκαν ο Λεμπ, ο Χίρβονεν, ο Ντάνι Σόρδο, ο Σεμπαστιάν Οζιέ, ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα, ο Κρις Μικ, ο Κεν Μπλοκ, ο Μάθιου Γουίλσον, ο Μαντς Όστμπεργκ, ο Χένινγκ Σόλμπεργκ και ο Χέιντεν Πάντον για να συμμετάσχουν στην έναρξη της καμπάνιας "Paint It Orange".

Με την αγορά ενός πορτοκαλί T-Shirt οι θεατές θα συμβάλλουν οικονομικά στην ολοκλήρωση των στόχων του ιδρύματος Ρίτσαρντ Μπερνς και βέβαια θα δημιουργήσουν μια θάλασσα από πορτοκαλί στον αγώνα που κέρδισε τρεις φορές ο Μπερνς.

Στην ίδια καμπάνια συμμετέχουν και αρκετοί οδηγοί της Φόρμουλα 1. Θα φωτογραφηθούν φορώντας το T-Shirt στο πλαίσιο του ινδικού Grand Prix το τελευταίο τριήμερο του μήνα.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ