MOTORSPORTS

Επιστρέφει στο "Top Gear" ο Τζέρεμι Κλάρκσον

Επιστρέφει στο "Top Gear" ο Τζέρεμι Κλάρκσον
Τζέρεμι Κλάρκσον - Τζέιμς Μέι - Ρίτσαρντ Χάμοντ © BBC

Η αγαπημένη τριάδα Τζέρεμι Κλάρκσον - Τζέιμς Μέι - Ρίτσαρντ Χάμοντ θα συνεχίσει κανονικά το ζωντανό της σόου σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, παρότι ο πρώτος έχει απολυθεί από το BBC! Ο λόγος; Κάτι... δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση του BBC αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με τον γνωστό παρουσιαστή Τζέρεμι Κλάρκσον, εξαιτίας της επίθεσης του σε παραγωγό του βρετανικού δικτύου.

Όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία, ο 54άχρονος σόου μαν μπορεί να είναι απολυμένος, όμως θα συνεχίσει κανονικά το ζωντανό του πρόγραμμα μαζί με τους Τζέιμς Μέι και Ρίτσαρντ Χάμοντ.

Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς πως γίνεται αυτό. Η απάντηση είναι απλή. Τα εκατομμύρια που έχει να εισπράξει το βρετανικό δίκτυο είναι πολλά και όταν λέμε πολλά εννοούμε μεγάλο πακτωλό χρημάτων.

Εξηγούμαστε...

Έχουν πουληθεί ήδη 200.000 εισιτήρια

Η γνωστή τριάδα έχει προγραμματίσει από καιρό μία σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε τέσσερις διαφορετικές χώρες ανά τον κόσμο. Συγκεκριμένα στην Αυστραλία, την Νορβηγία, την Νότια Αφρική και την Βρετανία.

Για να καταλάβετε την ανυπομονησία του κόσμου, ήδη έχουν φύγει 200.000 εισιτήρια τα οποία κυμαίνονται από 50 έως και 276 ευρώ! Βγάλτε τα κομπιουτεράκια και υπολογίστε.

Βέβαια για να μην βρεθεί εκτεθειμένο το BBC αποφάσισε να αποσύρει το σήμα του από το συγκεκριμένο σόου, να μην υπάρξει προβολή κάποιου κλιπ από το Top Gear και το ζωντανό σόου από "Top Gear LIVE" θα ονομαστεί σε "Τζέρεμι Κλάρκσον - Τζέιμς Μέι - Ρίτσαρντ Χάμοντ LIVE".

Το που θα καταλήξουν τα χρήματα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κλάρκσον προτού αποχωρήσει θα λάβει, εκτός από τα 18 εκ. ευρώ που πήρε για φέτος, μεγάλη μερίδα από τα έσοδα ( διαφήμιση, εισιτήρια, εμπορική εκμετάλλευση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ