FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Πετρούσεβ: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας"

EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 /  /  -    (  / EUROKINISSI)
Ο Φίλιπ Πετρούσεβ κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της EuroLeague Ρεάλ - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του Ολυμπιακού για τον αποκλεισμό της ομάδας από το Final Four της EuroLeague και υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Η διαδρομή του Ολυμπιακού στη φετινή EuroLeague έφτασε στο τέλος της, καθώς οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final Four και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις μετά από τη λήξη της αναμέτρησης μέσα από τα αποδυτήρια της Uber Arena, ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους των Πειραιωτών και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αναφερόμενος στη διεκδίκηση της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φίλιπ Πετρούσεβ:

"Αυτό ήταν το κυνήγι ενός τίτλου. Δεν τα καταφέραμε. Θα γυρίσουμε σπίτι, διεκδικούμε ακόμα έναν τίτλο. Πάντα θέλεις να κερδίζεις όταν παίζεις για τον τίτλο. Πάντα θέλουμε να κερδίσουμε, δείξαμε ότι είμαστε νικητές. Θα είμαστε έτοιμοι για το ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, μας βοήθησαν πολύ. Τους ζητάμε συγγνώμη που δεν καταφέραμε να τους κάνουμε υπερήφανους, ξέρουμε πόσο πολύ μας υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πάμε για τον επόμενο στόχο μας".

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ