MOTORSPORTS

Απολύθηκε ο Τζέρεμι Κλάρκσον

Απολύθηκε ο Τζέρεμι Κλάρκσον
Κλάρκσον

Μετά την λεκτική και σωματική επίθεση σε παραγωγό του BBC, ο γνωστός παρουσιαστής του Top Gear, Τζέρεμι Κλάρκσον, απολύθηκε. Διαβάστε το αστρονομικό ποσό που λάμβανε κάθε σεζόν.

Μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην εκπομπή Top Gear (η οποία διεκόπη το διάστημα 2000-2002) ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποτελεί παρελθόν όχι μόνον από την εκπομπή, αλλά και από το BBC.

Ο λόγος; Δεν είναι ένας, αλλά πολλοί και έχουν να κάνουν με την γενικότερη συμπεριφορά του 54άχρονου παρουσιαστή, ο οποίος έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια των εκπομπών του.

Αυτή τη φορά, βέβαια, ξεπέρασε κάθε όριο, αφού πριν από λίγο καιρό επιτέθηκε φραστικά και σωματικά σε έναν παραγωγό του BBC, ο οποίος στη συνέχεια χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο!

Έτσι η σταγόνα, που λέμε, ξεχείλισε και το γνωστό δίκτυο αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τον Κλάρκσον.

Είναι πολλά τα λεφτά Τζέρεμι...

Στεναχωρήθηκε ο ίδιος; Προφανώς και ναι. Φεύγει ριγμένος; Με τίποτα, αν σκεφτούμε πως στην τελευταία ανανέωση που έκανε με το BBC, οι απολαβές του ανά σεζόν κυμαίνονταν.... καθίστε καλά... σε περίπου 18 εκ. ευρώ το χρόνο!

Σε αυτά υπολογίζονται και οι γενικότερες συνεργασίες που είχε με το BBC όπως και το μερίδιο από τη διεθνή προβολή της εκπομπής Top Gear.

Καταλαβαίνουμε όλοι λοιπόν πως δεν θα πεινάσει.

Απολύθηκε ο Τζέρεμι Κλάρκσον

Ο λογαριασμός του στο twitter αναφέρει: "Συνήθιζα να είμαι παρουσιαστής σε ένα σόου που λεγόταν Top Gear"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ