MOTOGP

Θαυμασμός Πικέ για Μάρκεθ

Θαυμασμός Πικέ για Μάρκεθ

Ο Ζεράρ Πικέ της Μπαρτσελόνα περίμενε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαρκ Μάρκεθ για να τον συγχαρεί στο παρκ φερμέ μετά το τέλος του Grand Prix της Βαλένθια (video).

" Πως αισθάνεσαι που βρίσκεσαι εδώ;", ρώτησε τον Ζεράρ Πικέ ο ρεπόρτερ της ισπανικής τηλεόρασης. " Σαν να βρίσκομαι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου", ήταν η απάντηση του αμυντικού της Μπαρτσελόνα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εκμεταλλεύτηκε την ελεύθερη μέρα του και ταξίδεψε μέχρι τη Βαλένθια για να παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα του MotoGP, τη "μάχη" του τίτλου ανάμεσα στον Μαρκ Μάρκεθ και τον Χόρχε Λορένθο.

Καλεσμένος της Repsol ο Πικέ συνδέεται με φιλία με τον μάνατζερ του Μάρκεθ και παγκόσμιο πρωταθλητή των 125cc το 1999, Εμίλιο Αλθαμόρα.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον 20χρονο ρούκι ο Μάρκεθ επέστρεψε στο παρκ φερμέ για να πανηγυρίσει με τους μηχανικούς του και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Την ώρα που έπαιρνε το δρόμο για να ανέβει στο βάθρο (σ.σ. τερμάτισε τρίτος) τον φώναξε ο Πικέ.

Ήταν εμφανές πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής προσπαθούσε να βρει τα κατάλληλα λόγια για να πει στον οδηγό από τη Γιέιδα.

" Πόσο μεγάλος είσαι φίλε μου; Έκανες σπουδαίο αγώνα", του είπε αρχικά και προκειμένου να τον κρατήσει κοντά του πρόσθεσε "πριν (σ.σ. τον αγώνα) δεν ήθελα να σε ενοχλήσω. Είδα τον "Μίλι" (σ.σ. Αλθαμόρα) και μου είπε να σε δω μετά τον αγώνα. Του απάντησα "καλά καλά. Μείνε ήρεμος". Τα πήγες καλά φίλε μου", ήταν ο... μονόλογος του Πικέ.

Όπως οι περισσότεροι Ισπανοί οδηγοί του MotoGP και των μικρότερων κατηγοριών έτσι και ο Μάρκεθ υποστηρίζει τη Μπαρτσελόνα, έχοντας φωτογραφηθεί παλιότερα με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

Θαυμασμός Πικέ για Μάρκεθ

Ο Μάρκεθ (στη μέση) ανάμεσα στον Τόνι Ελίας και στον Χόρχε Λορένθο

Δείτε το video:

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ