ΟΦΗ

Γιαννούλης: "Ευγνώμων που τελείωσα την καριέρα μου με τη φανέλα του ΟΦΗ"

Γιαννούλης: "Ευγνώμων που τελείωσα την καριέρα μου με τη φανέλα του ΟΦΗ"
Ο Κώστας Γιαννούλης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Γιαννούλης σταμάτησε την καριέρα του στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό και στις δηλώσεις του μετά το ματς δήλωσε ο ευγνώμων που σταμάτησε με την ομάδα του Ηρακλείου.

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του Κώστα Γιαννούλη, μιας και ήταν το τελευταίο της καριέρας του. Ο Έλληνας αμυντικός στις δηλώσεις του μετά το ματς ευχαρίστησε τους Κρητικούς και δήλωσε ευγνώμων που έβαλε τέλος στην καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλείου, ενώ ευχαρίστησε τους οικείους του, αλλά και όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε.

Αναλυτρικά όσα δήλωσε ο Κώστας Γιαννούλης μετά το ματς: "Έγινε την κατάλληλη στιγμή, στην κατάλληλη ομάδα. Είχα όνειρο από μικρό παιδί και το κατάφερα. Ήθελα να παίξω στην Super League. Είχα μεγάλη βοήθεια από την οικογένεια μου, την σύζυγο μου και τους φίλους μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΦΗ και όλες τις ομάδες που έπαιξα. Είμαι ευγνώμων που το έκανα με την φανέλα του ΟΦΗ, είναι μεγάλη ομάδα. Την τίμησα όσο μπορούσα, μου προσέφεραν πάρα πολλά και πραγματικά η φιλοξενία στην οικογένεια μου στην Κρήτη ήταν πανέμορφη".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ