MOTOGP

"Θα αποδοκιμάζουν τον Lorenzo και στη Ducati"!

"Θα αποδοκιμάζουν τον Lorenzo και στη Ducati"!

Ο Gigi dall' Igna μιλάει για τον Jorge Lorenzo και την "εκρηκτική" του σχέση με το ιταλικό κοινό, λόγω της κόντρας του με τον Valentino Rossi.

O Jorge Lorenzo δεν είναι και ο πιο συμπαθής αναβάτης των MotoGP και ιδιαίτερα στους οπαδούς του Valentino Rossi.

Στο Misano, κατά την απονομή, αποδοκιμάστηκε από το κοινό, όπως έχει συμβεί άλλωστε ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν σε διάφορες πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

H λογομαχία που είχε με τον Doctor στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, για την προσπέραση που του έκανε ο Ιταλός στους πρώτους γύρους, προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια των εγχώριων ΜΜΕ, ηλεκτρονικών και έντυπων.

Eπί ιταλικού εδάφους, ο 29χρονος Ισπανός είναι “persona non grata”. Και αυτό δύσκολα θα αλλάξει ακόμα και όταν μετακομίσει στη Ducati, από το 2017.

Η μπολονέζικη φίρμα προχώρησε σε αυτήν την εντυπωσιακή μεταγραφή στην προσπάθειά της να επιστρέψει και πάλι σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι απλά για να διεκδικεί νίκες, αλλά να παλέψει για το Πρωτάθλημα.

Οι επικεφαλής της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Lorenzo δεν πρόκειται εν μία νυκτί να γίνει συμπαθής στους τιφόζι. Ίσως να μη γίνει και ποτέ, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για τους ίδιους.

"Δύσκολο για όποιον τα βάζει με τον Rossi"

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις o General Manager του Ducati Corse, Gigi Dall'Igna, του ανθρώπου που κίνησε τα νήματα και συνέβαλε τα μέγιστα στη μετακίνηση του πέντε φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Borgo Panigale.

"Θα αποδοκιμάζουν τον Lorenzo και στη Ducati"!

"Οι διαμάχες αποτελούν μέρος του παιχνιδιού. Δεν χρειάζεται και πολύ για να τους 'ερεθίσεις', άλλωστε δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Για μένα αυτό δεν είναι σημαντικό. Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους και τους τιφόζι, όχι για μένα", ανέφερε ο "ingegnere" dall' Igna και πρόσθεσε: "Δεν πιστεύω ότι επειδή θα έρθει στη Ducati θα μειωθούν οι αποδοκιμασίες. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να τα βάλει με τον Valentino Rossi, τον πιο δημοφιλή οδηγό".

Για να καταλήξει: "Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει και εξαρτάται κυρίως από τον Jorge. Κάθε αναβάτης θα πρέπει να είναι έξυπνος ώστε να δίνει τη δέουσα σημασία στα πράγματα και να προσπαθεί να τα αλλάξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Χτυποκάρδια... πριν τα θρανία
Ο απολογισμός της Michelin για το Misano
Πρωταθλητής ο μικρός Περιστεράς
TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ