ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ στο SPORT24: "Κάναμε ανόητα λάθη, στο ΣΕΦ θα είναι διαφορετικά λόγω φιλάθλων"

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ στο SPORT24: "Κάναμε ανόητα λάθη, στο ΣΕΦ θα είναι διαφορετικά λόγω φιλάθλων"

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ μίλησε στο SPORT24 έπειτα από την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 των playoffs της EuroLeague, εξηγώντας ότι το ΣΕΦ θα κάνει τη διαφορά.

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ εξήγησε στο SPORT24 τους λόγους της ήττας του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 των playoffs στη EuroLeague και υποστήριξε ότι με το βοήθεια των φιλάθλων τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά στο ΣΕΦ.

Οι δηλώσεις του Πετρούσεβ

  • Για το λαβωμένο γόνατό του: "Το γόνατο είναι καλύτερα από όσο περίμενα. Η πτώση ήταν πολύ άσχημη. Πονούσα πολύ, νόμιζα ότι έπαθα ζημιά. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θα είμαι ακόμα πιο έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι"
  • Για το αν ήταν το πιο έντονο παιχνίδι όπου έχει αγωνιστεί: "Έχω συμμετάσχει σε έντονα παιχνίδια, αυτό ήταν ένα από τα πιο έντονα. Είναι από τα παιχνίδια που αποφασίζουν οι λεπτομέρειες. Δεν παίξαμε με βάση το επίπεδό μας, μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Ειδικά σε κάποιες αποφάσεις που αφορούν λεπτομέρειε, θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Γενικά δεν παίξαμε τόσο έξυπνα όσο στο προηγούμενο παιχνίδι, όπου χρησιμοποιήσαμε όλα αυτά τα μικρά φάουλ. Ήμασταν καλοί στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο αθλητικά, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι"
  • Για το τι πρέπει να αλλάξει στο Game 3: "Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Τώρα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Ήμασταν βιαστικοί σε κάποιες περιπτώσεις, κάναμε κάποια ανόητα λάθη, πήραμε κάποιες ανόητες αποφάσεις, πήραμε τεχνικές ποινές, χάσαμε βολές, λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Παρ' όλα αυτά, παίξαμε άσχημα και παραμείναμε στο παιχνίδι σχεδόν μέχρι το τέλος"
  • Για το πλεονέκτημα έδρας: "Κανείς δεν θέλει να έρθουμε εδώ ξανά. Για εμάς παίζει ρόλο το πλεονέκτημα έδρας γιατί ο κόσμος μας είναι ο καλύτερος. Κάνει τη διαφορά, όχι όπως εδώ. Οπότε θα είναι διαφορετικά για εμάς. Έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα στο ΣΕΦ κι αν παίξουμε όπως μπορούμε, δεν θα έρθουμε πίσω".
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ