MOTOGP

Tατουάζ στη μνήμη του Σιμοντσέλι

Tατουάζ στη μνήμη του Σιμοντσέλι

Ο αντίπαλος του Μάρκο Σιμοντσέλι στις πίστες από την ηλικία των 6 ετών, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, αποκάλυψε μέσω Twitter το τατουάζ που έκανε, για να τιμήσει τον αδικοχαμένο αναβάτη.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τον πρόωρο χαμό του Μάρκο Σιμοντσέλι, ύστερα από το τραγικό δυστύχημα στην πίστα της Μαλαισίας, όμως ουδείς έχει διάθεση να τον ξεχάσει.

Απόδειξη ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο (από την ερχόμενη σεζόν του Moto GP στη σέλα της Yamaha), ένας από τους παραδοσιακούς αντιπάλους του "Sic" στις πίστες, ο οποίος αποκάλυψε στο Twitter ότι έκανε ένα τατουάζ, που αντιπροσωπεύει μία αφιέρωση στον Σιμοντσέλι.

"Μετά από αυτό που έγινε, η σκέψη μου είναι στον Sic με ένα πολυνησιακό τατού με τον Θεό Δία (ζωή), το πουλί (μοίρα) και τη σαύρα.

Αυτό που γράφει στο τατουάζ είναι "Είμαι κύριος της μοίρας μου, όμως μόνο η μοίρα μου ξέρει το τέλος της διαδρομής".

Tατουάζ στη μνήμη του Σιμοντσέλι

Να σημειωθεί ότι οι οικογένειες Ντοβιτσιόζο και Σιμοντσέλι δεν είχαν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, όμως ο πρώην πιλότος της Honda επηρεάστηκε έντονα από το χαμό του Σιμοντσέλι και είχε παραστεί στην κηδεία.

Ο Ντοβιτσιόζο έγινε ο δεύτερος αναβάτης που κάνει τατουάζ για να τιμήσει τη μνήμη του Σιμοντσέλι, με τον Ματία Παζίνι να χτυπάει την ημέρα της κηδείας τατού στον αριστερό καρπό, με το νούμερο 58 και τη λέξη "Sic".

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ