ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση των παικτών στο ξενοδοχείο από δεκάδες οπαδούς, πριν από τον τελικό με την Ρεάλ

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθέωση των παικτών στο ξενοδοχείο από δεκάδες οπαδούς, πριν από τον τελικό με την Ρεάλ
SPORT24

Όμορφες στιγμές στο ξενοδοχείο που μένει ο Παναθηναϊκός AKTOR, με δεκάδες φίλους του "τριφυλλιού" να αποθεώνουν την αποστολή της ομάδας κατά την άφιξή της από την πρωινή προπόνηση, ενόψει του αποψινού (26/5) τελικού με την Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετράει αντίστροφα ενόψει του αποψινού αγώνα με την Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον τελικό του Final Four της EuroLeague, με τους φίλους της ομάδας να δείχνουν έμπρακτα ότι θα είναι στο πλευρό της.

Δεκάδες οπαδοί του "τριφυλλιού" περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο, αποθεώνοντας τους παίκτες κατά την άφιξή τους μετά την πρωινή προπόνηση, ενόψει του τελικού με τους Μαδριλένους.

Δείτε το VIDEO:

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ