MOTOGP

Poleman o Μάρκεθ στην Χερέθ!

Poleman o Μάρκεθ στην Χερέθ!

Ο Μάρκ Μάρκεθ με Repsol Honda ήταν ο ταχύτερος όλων στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ και εκκινεί πρώτος, ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Χόρχε Λορένθο και Ντάνι Πεδρόσα.

Με το γκάζι στο πάτωμα από το ξεκίνημα της σεζόν είναι ο Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση και κανένας δεν αμφισβητεί την κυριαρχία του μέχρι στιγμής. Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda, ο οποίος έχει το απόλυτο "3Χ3" στο πρωτάθλημα, δείχνει έτοιμος να επεκτείνει το σερί του, αυτή την φορά μπροστά στους συμπατριώτες του.

Ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου, έκανε τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ και πήρε την pole position για μια ακόμη φορά, όντας ξανά ένα... κλικ πιο γρήγορος από τους ανταγωνιστές του. Ο Μάρκεθ είναι poleman σε όλους τους φετινούς αγώνες και μάλιστα σήμερα (3/5) σημείωσε και ρεκόρ πίστας.

Την πρώτη σειρά του grid συμπληρώνει ο συμπατριώτης του και δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Χόρχε Λορένθο, με τον αναβάτη της Yamaha να είναι 421 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον πρωτοπόρο.

Την ισπανική κυριαρχία συμπλήρωσε ο έτερος αναβάτης της Repsol Honda, ο Ντάνι Πεδρόσα, που ήταν 510 χιλιοστά του δευτερολεπτου πιο αργός από τον Μάρκεθ, δείχνοντας πάντως να είναι ανταγωνιστικός.

Την δεύτερη σειρά του grid απαρτίζουν οι Βαλεντίνο Ρόσι, Άλεξ Εσπαργκάρο και Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Στέφαν Μπραντλ, Πολ Εσπαργκάρο, Μπράντλεϊ Σμιθ και Αλβάρο Μπαουτίστα.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ