MOTOGP

Ο Στόνερ δεν... βλέπει τίτλο στην Αυστραλία

Ο Στόνερ δεν... βλέπει τίτλο στην Αυστραλία

Ο Κέισι Στόνερ δεν πιστεύει ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή την Κυριακή (16/10) στο Φίλιπ Άιλαντ.

Ο Κέισι Στόνερ μάλλον δεν πιστεύει ότι είναι αρκετά τυχερός, προκειμένου να κατακτήσει τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο του την Κυριακή (16/10) ενώπιον των συμπατριωτών του στο Φίλιπ Άιλαντ και ανήμερα των 26ων γενεθλίων του.

Ο αναβάτης της Repsol Honda χρειάζεται δέκα περισσότερους βαθμούς από τον περσινό παγκόσμιο πρωταθλητή, Χόρχε Λορένθο (σ.σ. προηγείται με σαράντα) και ενώ απομένουν δύο αγώνες στη Σεπάνγκ και στη Βαλενθια.

" Οι ελπίδες μου για κατάκτηση του τίτλου αυτό το σαββατοκύριακο είναι πολύ λίγες, για να μην πω μηδενικές. Πρέπει ο Χόρχε να τερματίσει τέταρτος ή χειρότερα και στη συνέχεια πρέπει να προσπαθήσω για να νικήσω στον αγώνα", τόνισε ο Στόνερ.

Δύσκολο για κάποιον άλλο, αλλά για έναν αναβάτη με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Φίλιπ Άιλαντ, οκτώ νίκες φέτος και πάνω στην καλύτερη μοτοσικλέτα δεν θα είναι και πολύ δύσκολο.

Ο Λορένθο από την άλλη είπε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου " να αργήσει να πάρει τον τίτλο ο Κέισι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη κάθε σαβββατοκύριακο. Θα είναι δύσκολο, αυτή η σεζόν ήταν η δυσκολότερη από όλες, αλλά θα προσπαθήσουμε".

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ