Η Βουλιαγμένη κατέλαβε την πρώτη θέση στον Β' όμιλο της Α1 πόλο ανδρών μετά τη νίκη της με 25-3 επί του ΟΦΘ, τέταρτος ο Υδραϊκός μετά τη επικράτησή του απέναντι στον Εθνικό.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 21-4 του ΑΝΟ Γλυφάδας και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Α1 πόλο ανδρών δίχως βαθμολογική απώλεια. Τρίτος ο Παναθηναϊκός μετά από διπλό στην Πάτρα, ισόπαλη η ματσάρα ανάμεσα στον Απόλλωνα και το Περιστέρι.
Η Βουλιαγμένη και ο Πανιώνιος επικράτησαν της ΑΕΚ και του Εθνικού αντίστοιχα και συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία στον Β' όμιλο της Α1 πόλο ανδρών.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 19-5 του ΝΟ Πατρών και έκανε το 12/12 στον Α όμιλο της Α1 πόλο των ανδρών. Σημαντική νίκη για τη Χίο κόντρα στη Γλυφάδα.
Ο Πανιώνιος με γκολ του Ουκρόπινα 9'' πριν το τέλος επικράτησε 10-9 του ΠΑΟΚ, η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε 12-8 του Εθνικού, ενώ η Όμιλος Φίλων Θαλάσσης πήρε τον πρώτο του βαθμό στον Β όμιλο της Α1 πόλο ανδρών κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 21-3 του ΝΟ Χανίων και έκανε το 11/11 στον Α' όμιλος της Α1 πόλο ανδρών. Σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στο Περιστέρι με 8-6.
Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 16-13 του ΠΑΟΚ στον Λαιμό και παρέμεινε επικεφαλής του Β' ομίλου στην Α1 πόλο ανδρών. Ο Εθνικός δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση του ΟΦΘ.
Ο Ολυμπιακός πήρε άνετα το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας στο Ιλίσιο με 15-7 και φτάνοντας έτσι τις 52 διαδοχικές νίκες απέναντι στους πράσινους.
Η Βουλιαγμένη πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής στον Β' όμιλο αφού επικράτησε 17-8 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη. Πέρασε από την Πάτρα το Περιστέρι, ισοπαλία στο Εθνικός - Παλαιό Φάληρο.
Ο Ολυμπιακός υπέταξε τον Απόλλωνα στο ντέρμπι κορυφής του Α' ομίλου στην Α1 πόλο ανδρών. Νίκη και για τη Βουλιαγμένη που όμως παραμένει πίσω από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο.
Ο Πανιώνιος συνεχίζει την αήττητη πορεία του στην Α1 πόλο ανδρών επικρατώντας εύκολα 25-13 κόντρα στο Παλαιό Φάληρο. Σημαντικές νίκες για ΠΑΟΚ και Υδραϊκό.
Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 9-8 εκτός έδρα του Παναθηναϊκού, ενώ ο Πανιώνιος συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στην Α1 πόλο ανδρών αφού επιβλήθηκε 14-7 του Εθνικού
Ο Ολυμπιακός έκαμψε άνετα την αντίσταση των Χανιών στην Α1 πόλο ανδρών. Η Βουλιαγμένη νίκησε τον Εθνικό κι η ΑΕΚ τον ΟΦΘ. Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός με το Περιστέρι.
Με τιμωρία κινδυνεύει η ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ολυμπιακό αφού σύμφωνα με το φύλλο αγώνα οπαδοί του έφτυσαν τον διαιτητή Σπύρο Αχλαδιώτη.
Έναν απογευματινό προπονητικό "περίπατο" στη Χίο και συγκεκριμένα στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, καθώς επιβλήθηκε άνετα με 28-3 επί του ΝΟΧ.
Ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Μουρίκης μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας θα ακολουθήσουν διαφορετική διαδρομή με τους ερυθρόλευκους να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στο σύλλογο.