Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Waterpolo League ανδρών: Μεγάλο διπλό ο Απόλλων Σμύρνης στον Παναθηναϊκό, πήρε το ντέρμπι με τον Υδραϊκό η Βουλιαγμένη

Intime - Sarelas Dimitris

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 15-14 στο φινάλε στην έδρα του Παναθηναϊκού για την τρίτη αγωνιστική της Waterpolo League ανδρών. Διπλό έκανε και η Βουλιαγμένη με 14-11 στον Υδραϊκό.

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε το 3Χ3 στην Waterpolo League ανδρών, κάνοντας μεγάλο διπλό με 15-14 στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Μπογκντάνοβιτς πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους τρία λεπτά πριν τη λήξη και οι πράσινοι μπορούσαν να ισοφαρίσουν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, όμως ο Νίκος Μητράκης απέκρουσε ισάριθμες φορές. Πρώτος σκόρερ για τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ο Λασκαρίδης με 4 γκολ. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, πρώτος σκόρερ ήταν ο Νικολαΐδης, επίσης με τέσσερα γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 14-15

Οκτάλεπτα: 5-3, 2-4, 5-3, 2-5.

Η Βουλιαγμένη νίκησε 14-11 στον Υδραϊκό και πέτυχε τη δεύτερη της νίκη σε τρεις αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 12-7 στο πρώτο μέρος και η ομάδα της Ύδρας προσπάθησε να περάσει στην ανατροπή, χωρίς να ολοκληρωθεί.

Κορυφαίος σκόρερ για τη Βουλιαγμένη ο Καστρινάκης με 4 γκολ

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-14

Οκτάλεπτα: 1-5, 6-7, 2-0, 2-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ