MOTOGP

Η ωραία Έλενα στην Ιντιανάπολις

Η ωραία Έλενα στην Ιντιανάπολις

Η 17χρονη Καλιφορνέζα Έλενα Μάιερς θα οδηγήσει, επιτέλους, τη μοτοσικλέτα της Suzuki στην πίστα της Ιντιανάπολις στο πλαίσιο του Grand Prix.

Πιο κοντά σε αγώνα MotoGP θα πρέπει να περάσουν λίγα χρόνια ακόμη για να πλησιάσει η 17χρονη Έλενα Μάιερς. Η νεαρή Καλιφορνέζα θα οδηγήσει τη GSV-R της Suzuki, την ίδια με εκείνη που έχει στα χέρια του ο Άλβαρο Μπαουτίστα, την επόμενη Πέμπτη (25/8) στην πίστα της Ιντιανάπολις.

Η... δουλειά μαγειρεύεται εδώ και ένα χρόνο με τους ανθρώπους της Suzuki να θέλουν να εκμεταλλευθούν κάθε λεπτό έξτρα προβολής στη μεγαλύτερη αγορά μοτοσικλέτας παγκοσμίως.

" Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη είμαι που θα οδηγήσω τη Suzuki GSV-R σε ένα αγωνιστικό σαββατοκύριακο στο MotoGP. Το είχαμε συζητήσει πέρυσι, αλλά δεν προχώρησε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει το όνειρο μου πραγματικότητα", τόνισε η Μάιερς, η πρώτη γυναίκα που πρώτευσε σε επαγγελματικό αγώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με όλους τους δημοσιογράφους παρόντες στην πίστα για τις επίσημες συνεντεύξεις Τύπου και τις εκδηλώσεις των ομάδων, η Suzuki θα πετύχει το στόχο της.

Ας ελπίσουμε ότι το ντεμπούτο της θα κυλήσει καλύτερα από εκείνο της Έλενα Ροσέλ. Η Ισπανίδα αναβάτης αντικατέστησε τον τραυματία Χουλιάν Σιμόν στη Μoto2 τον περασμένο Ιούνιο και έπεσε τρεις φορές σε ισάριθμες προσπάθειες.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ