NBA

NBA, Νικς: Τραυματίστηκε και ο Χαρτ, ανησυχία ενόψει του Game 7 με τους Πέισερς

Ο Τζος Χαρτ
Ο Τζος Χαρτ Ⓒ 2024 MICHAEL CONROY/ ASSOCIATED PRESS

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στους Νικς, αφού στο Game 6 με τους Πέισερς αποχώρησε από το παιχνίδι ο Τζος Χαρτ με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και υπάρχει φόβος ότι δεν θα είναι έτοιμος στο Game 7.

Οι Νικς είναι σε φάση που... χάνουν έναν παίκτη ανά δύο αγώνες. Αυτή τη φορά ο... κλήρος έπεσε στον ironman της ομάδας, τον Τζος Χαρτ, ο οποίος στο Game 6 με τους Πέισερς (ήττα με 116-103) αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αποχώρησε στην τέταρτη περίοδο από το παιχνίδι.

Οι Νεοϋορκέζοι δεν έχουν κάνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο υπάρχει ο φόβος ότι ίσως δεν είναι έτοιμος ενόψει του Game 7, κάτι που - αν συμβεί - θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα, αφού οι Νικς αγωνίζονται ήδη χωρίς τρεις παίκτες.

Ο λόγος για τους Μίτσελ Ρόμπινσον, Όου Τζι Ανουνόμπι και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να αγωνίζονται στις ίδιες θέσεις με τον Χαρτ. Ο Ρόμπινσον και ο Μπογκντάνοβιτς μάλιστα έχουν τεθεί εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στα φετινά playoffs ο Χαρτ έχει 15.8 πόντους, 12.2 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 41.2% στα τρίποντα σε 43.6 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ