MOTOGP

Επιστροφή Ρόσι στη Yamaha στη Βαλένθια

Επιστροφή Ρόσι στη Yamaha στη Βαλένθια

Ο Βαλεντίνο Ρόσι πραγματοποίησε τους πρώτους γύρους με τη Yamaha στις δοκιμές της Βαλένθια. Δεν βγήκε στην πίστα ο Μαρκ Μάρκεθ της Repsol Honda.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι και οι έξι μηχανικοί του με επικεφαλής τον Τζέρεμι Μπέρτζες πήραν ξανά το δρόμο για τη Yamaha. Ο πολυπρωταθλητής ήταν ανυπόμονος να οδηγήσει ξανά την M1 και αψήφησε τον χειμωνιάτικο καιρό στη Βαλένθια με τη βροχή και τις χαμηλές θερμοκρασίες και πραγματοποίησε δέκα γύρους.

Αντίθετα, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι έμειναν με ορισμένες φωτογραφίες και δηλώσεις του Μαρκ Μάρκεθ. Ο πρωταθλητής της Moto2 που διαδέχθηκε τον Κέισι Στόνερ στη Repsol Honda δεν έκανε το ντεμπούτο του με μοτοσικλέτα MotoGP.

Όπως είπε ο Λίβιο Σούπο, ο Μάρκεθ θα κάνει επιπλέον δοκιμές για τρεις ημέρες στη Σεπάνγκ στο τέλος του μήνα. Ο νεαρός Ισπανός αποκάλυψε πως το ζεύγος Στόνερ τον επισκέφθηκε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Επιστροφή Ρόσι στη Yamaha στη Βαλένθια

Ο Μαρκ Μάρκεθ

Την πρώτη γνωριμία του με τη Ducati είχε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ενώ ο Αντρέα Ιανόνε της Pramac Ducati που ανέβηκε από τη Moto2 μπέρδεψε όλο τον κόσμο, αφού φορούσε τα δερμάτινα και το κράνος του Ρόσι.

Επιστροφή Ρόσι στη Yamaha στη Βαλένθια

Ο Αντρέα Ιανόνε

Τον καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Άλβαρο Μπαουτίστα της GO & FUN Gresini Honda με 1:35.936. Η ομάδα του Φάουστο Γκρεσίνι ανακοίνωσε την τριετή συνεργασία της με την ενεργειακή εταιρεία, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την San Carlo, η οποία ενδεχομένως να πάει στη Yamaha.

Επιστροφή Ρόσι στη Yamaha στη Βαλένθια

Ο Άλβαρο Μπαουτίστα

Ο Λόρις Καπιρόσι οδήγησε ξανά μοτοσικλέτα MotoGP στην Tech 3 Yamaha στη θέση του ρούκι Μπράντλεϊ Σμιθ. Οι δοκιμές μεταδόθηκαν από την τηλεόραση και η Yamaha εκπλήρωσε τη δέσμευση της και οδεύει στη Motorland για να συνεχίσει τις δοκιμές της σε καλύτερες συνθήκες.

Επιστροφή Ρόσι στη Yamaha στη Βαλένθια

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ