MOTOGP

Ας πιούμε στη μνήμη του Μάρκο Σιμοντσέλι

Ας πιούμε στη μνήμη του Μάρκο Σιμοντσέλι

Ιταλικό οινοποιείο έβγαλε στην αγορά ένα συλλεκτικό κρασί στη μνήμη του Μάρκο Σιμοντσέλι. Τα έσοδα θα διατεθούν στις ανάγκες του ιδρύματος που φέρει το όνομα του αδικοχαμένου οδηγού.

Αδικοχαμένος, αλλά όχι ξεχασμένος ο Μάρκο Σιμοντσέλι. Και το ίδρυμα με το όνομα του που ίδρυσαν οι γονείς του για να βοηθήσουν ανθρώπους λιγότερο τυχερούς κάνει εξαιρετική δουλειά.

Το όνειρο των γονιών του είναι να δημιουργήσουν ένα κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Κοριάνο και εκτιμάται πως τα έσοδα από τη νέα προσπάθεια θα τους φέρουν πιο κοντά στο στόχο τους.

Το οινοποιείο "Le Due Quercie" στην καρδιά της Φραντσιακόρτα έβγαλε στην αγορά ένα συλλεκτικό μπουκάλι αφρώδες κρασί, ένα από τα πιο ονομαστά κρασιά τους με λίγο από... Σιμοντσέλι.

Το μπουκάλι "Luis Franciacorta D.O.C.G" είναι ντυμμένο με ανθρακόνημμα και η ετικέτα SIC58 είναι φτιαγμένη από τιτάνιο. Όπως μια μοτοσικλέτα MotoGP.

Θα κυκλοφορήσει περιορισμός αριθμός κρασιών. Μόλις 5.800 του 1.5 λίτρου και το καθένα κοστίζει 158 ευρώ, ενώ υπάρχουν και 58 βάρους τριών λίτρων με την τιμή του καθενός να ανέρχεται σε 580 ευρώ

Ας πιούμε στη μνήμη του Μάρκο Σιμοντσέλι

Όπως αναφέραμε τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του ιδρύματος, ενώ στις 13 Απριλίου θα διεξαχθεί σε ξενοδοχείο στη λίμνη Κόμο δημοπρασία με υπογεγραμμένα μπουκάλια από διάσημους Ιταλούς αναβάτες όπως ο Λόρις Καπιρόσι, ο Μάρκο Μελάντρι και ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, φίλοι και αντίπαλοι του αδικοχαμένου οδηγού.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ