FORMULA 1

Χάμιλτον: "Θέλω να έχω καλή σχέση με τον Μάσα"

Χάμιλτον: "Θέλω να έχω καλή σχέση με τον Μάσα"

Ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε πως ξεκινάει από το μηδέν φέτος, απαλλαγμένος από όσα τον βάραιναν την περσινή σεζόν στη Φόρμουλα 1.

Ο Λιούις Χάμιλτον θέλει να ασχολούνται όλοι με τις επιδόσεις του στους αγώνες και όχι με τα οικογενειακά του, τα προσωπικά του, τις σχέσεις με τους άλλους οδηγούς. Δύσκολο αυτό! Ο Άγγλος οδηγός της McLaren πάντως ελπίζει.

Σε συνέντευξη του στον κυριακάτικο "Observer" παραδέχθηκε πως το 2011 "πολεμούσα με όλους". Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά φέτος, ισχυρίστηκε.

" Υπήρξαν περίοδοι την περσινή σεζόν που είχα πολλά στο πιάτο μου. Είχα πολλά βάρη πάνω μου, μισοτελειωμένα πράγματα, ερωτήματα στο μυαλό μου σχετικά με αγορές, επενδύσεις, μάνατζμεντ, δικηγόρους ή την οικογένεια. Δεν είχα τα κομμάτια του παζλ στο σωστό μέρος. Τίποτα δεν ήταν θετικό από αυτά που έκανα. "Διόρθωσα" τώρα τα πράγματα και ξεκινάω από το μηδέν. Δεν με ανησυχεί τίποτα", υποστήριξε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Χάμιλτον συνέχισε την αυτοκριτική του, λέγοντας " πέρυσι πολεμούσα με όλους. Είχα προβλήματα με τους αγωνοδίκες, με πολλούς ανθρώπους. Θέλω να το διορθώσω αυτό. Ανυπομονώ να χτίσω μια καλή σχέση με τον Φελίπε Μάσα και από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς προσπαθώ να διορθώσω τη σχέση μου με τους αγωνοδίκες. Πρέπει να μείνω μακριά από τα προβλήματα".

Βέβαια η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον Βρετανό. Δεν κατέθεσε στη δίκη του στενού φίλου του, Άντριαν Σούτιλ και ο Γερμανός τον χαρακτήρισε "δειλό". Τον Χάμιλτον κατακεραύνωσε και ο πατέρας του Σούτιλ, λέγοντας πως " ο γιος μου διάλεξε λάθος φίλο".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ