FORMULA 1

Το διήμερο της Ferrari

Το διήμερο της Ferrari
© FERRARI MEDIA

H Ferrari μάς δίνει μία γεύση από όσα γίνονται στο Σότσι στο πλαίσιο του 4ου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 (VIDEO).

Μέχρι στιγμής το Grand Prix της Ρωσίας εξελίσσεται εξαιρετικά για τη Scuderia Ferrari. Kimi Raikkonen και Sebastian Vettel μονοπωλούν έως τώρα την κορυφή, σημειώνοντας τους καλύτερους χρόνους και στις τρεις περιόδους ελεύθερων δοκιμών όσο και την κρίσιμη στιγμή: στη μάχη της Pole Position!

Εκεί κυριάρχησε ο Γερμανός αλλά με τον Φινλανδό να τον πλαισιώνει, η ιταλική ομάδα έκανε το πρώτο lock out στην πρώτη σειρά του grid, μετά από 127 αγώνες! Είχε να συμβεί κάτι ανάλογο από το γαλλικό Grand Prix του 2008, τότε με τον Φινλανδό στην pole και τον Felipe Massa πίσω του.

Σε εκείνο τον αγώνα η Ferrari πήρε και τη νίκη, μένει να δούμε αν θα επαναληφθεί το σενάριο και σήμερα στο σιρκουί του Σότσι.

Πριν τη μάχη στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, η Scuderia ετοίμασε ένα video με στιγμές της από το διήμερο που προηγήθηκε, για να μας βάλει στο κλίμα. Περισσότερα πατώντας play…

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ