FORMULA 1

Τα διέλυσε όλα ο Palmer

Renault driver Jolyon Palmer of Britain steers his car during the second practice session for the Australian Grand Prix in Melbourne, Australia, Friday, March 24, 2017. (AP Photo/Andrew Brownbill)
Renault driver Jolyon Palmer of Britain steers his car during the second practice session for the Australian Grand Prix in Melbourne, Australia, Friday, March 24, 2017. (AP Photo/Andrew Brownbill) AP

Ο Jolyon Palmer έχασε τον έλεγχο της Renault στην τελευταία στροφή του σιρκουί του Άλμπερτ Παρκ και κατέληξε στον προστατευτικό τοίχο από ελαστικά.(VIDEO)

Μπορεί η Renault να μην είναι σε θέση να βρεθεί σε πρωτοσέλιδα βάσει αγωνιστικών δυνατοτήτων της R.S.17, ωστόσο κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Αυστραλίας, τράβηξε τα βλέμματα λόγω του ατυχήματος του Jolyon Palmer!

Ο Βρετανός έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του λίγο μετά τη συμπλήρωση 20λεπτων, στην 90λεπτη διαδικασία με την οποία ολοκληρωνόταν η πρώτη ημέρα δράσης του εναρκτήριου αγώνα της νέας σεζόν για τον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Η R.S.17 βγήκε εκτός δρόμου στην τελευταία στροφή του σιρκουί του Άλμπερτ Παρκ και κατέληξε στον προστατευτικό τοίχο από ελαστικά.

Λίγο μετά και στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της Liberty Media που αφορά μεγαλύτερη πρόσβαση του κοινού στο σπορ μέσω των social media, ο επίσημος λογαριασμός της F1 μοιράστηκε το ατύχημα του Palmer.

Τόσο από on board κάμερα από τη θέση του οδηγού τόσο και τη γενική λήψη ενώ μπορείτε να ακούσετε και την επικοινωνία με τον μηχανικό του μέσω team radio.

Photo credits: (AP Photo/Andrew Brownbill)

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ