FORMULA 1

Σασί και μηχανικό ο Φέτελ

Σασί και μηχανικό ο Φέτελ

Νέο σασί θα έχει η RB10 του Σεμπάστιαν Φέτελ στο ιταλικό Grand Prix στη Μόντσα. Ο Γερμανός θα αποκτήσει νέα "φωνή" μέσα στην ομάδα της Red Bull (video).

Η Red Bull ερευνά τι συνέβη στο μονοθέσιο του Σεμπάστιαν Φέτελ στο βελγικό Grand Prix, τι δυσκόλεψε τον Γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή μετά από μια πολύ δυνατή εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές.

Η ομάδα που πανηγύρισε τη νίκη με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο δεν ρισκάρει και η RB10 του Φέτελ θα έχει καινούργιο σασί στη Μόντσα την επόμενη Κυριακή (7/9).

Είναι η δεύτερη φορά που ο Φέτελ οδηγείται σε αλλαγή σασί φέτος μετά το ισπανικό Grand Prix. Μια σημαντική αλλαγή ανακοινώθηκε για την επόμενη σεζόν.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα έχει καινούργιο μηχανικό αγώνα, αφού ο περίφημος "Ρόκι" που επικοινωνεί με τον οδηγό στο team radio.

Ο Γκιγιόμ Ροκελίν όπως είναι το πλήρες όνομα του θα πάρει προαγωγή το 2015, θα αποκτήσει επιτελικό ρόλο, υπεύθυνος τόσο για τον Φέτελ, όσο και τον Ρικιάρντο. Η θέση του θα καλυφθεί από τον Τζιανπιέρο Λαμπιάζε που εργάζεται στη Force India.

Ο Φέτελ και ο Ρόκι είχαν ανταλλάξει ρόλους το 2013:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ