FORMULA 1

Πόσο πουλήθηκε η Rolls Royce του Schumi;

Πόσο πουλήθηκε η Rolls Royce του Schumi;

Το πολυτελές αυτοκίνητο του Michael Schumacher που έχει κάνει μόλις 9.000 χιλιόμετρα, αγοράστηκε από μια πορτογαλική εταιρεία.

Ο Michael Schumacher συνεχίζει να δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του σχεδόν τρία χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις. Οι πληροφορίες για την πορεία της υγείας του έρχονται με το... σταγονόμετρο με αποτέλεσμα πολλοί... καλοθελητές να σκορπούν φήμες στο βωμό των clicks.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο 47χρονος επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής εδώ και καιρό βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στη βίλα του στη Γενεύη, περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και από 15μελές εξειδικευμένο ιατρικό επιτελείο που τον φροντίζει.

Πόσο πουλήθηκε η Rolls Royce του Schumi;

Τα έξοδα για τη θεραπεία του Schumi είναι μεγάλα καθώς ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός καθώς και οι κορυφαίοι γιατροί βρίσκονται στο προσκεφάλι του νυχθημερόν φροντίζοντάς τον.

Λέγεται πως η θεραπεία αποκατάστασης που ακολουθείται στην περίπτωσή του κοστίζει περί τις 180 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, με το ποσό που έχει ξοδευτεί από τη στιγμή του ατυχήματος να φτάνει τα 24 εκατομμύρια ευρώ.

Συχνά-πυκνά η οικογένειά του προβαίνει στην πώληση αντικειμένων που ανήκουν στον Γερμανό σούπερ σταρ ώστε να μπορέσει να εξοικονομήσει κάποια χρήματα, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του Schumacher ανέρχεται στα 690.000.000 ευρώ.

Πόσο πουλήθηκε η Rolls Royce του Schumi;

Πιο πρόσφατο παράδειγμα η πώληση μιας Rolls-Royce που βρισκόταν στο γκαράζ του Schumi. Το αυτοκίνητο, που έχει κάνει μόλις 9.000 χιλιόμετρα, αγοράστηκε από μια πορτογαλική εταιρεία αντί 350 χιλιάδων ευρώ, η οποία προσπαθεί να το πουλήσει 390 χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER:

Βρήκαν παρηγοριά στη Giulia Quadrifoglio...

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του γερμανικού GP

Τον "τύλιξε" τον Kimi η Minttu!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ