FORMULA 1

Πηγαίνει για ψάρεμα ο Μπρον

Πηγαίνει για ψάρεμα ο Μπρον

Ο Ρος Μπρον καθυστερεί την απόφαση του σχετικά με τον επόμενο προορισμό του στη Φόρμουλα 1. Ο επιτυχημένος Βρετανός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Mercedes.

Δεινός ψαράς ο Ρος Μπρον θα ασχοληθεί με τη δεύτερη αγαπημένη του απασχόληση τους επόμενους μήνες. Όσο για την πρώτη, τη Φόρμουλα 1, ο Βρετανός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Μετά την 31η Δεκεμβρίου ο 59χρονος τέως τιμ μάνατζερ της Mercedes έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Μιλώντας για πρώτη φορά δίχως να... παρεμβάλλεται το γραφείο Τύπου ο Μπρον διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του.

" Δεν έχω ιδέα. Πραγματικά θα περιμένω να δω πως θα κυλήσουν τα πράγματα τους επόμενους έξι ή δώδεκα μήνες για να πάρω μια απόφαση. Θα μείνω λίγο μακριά για να εκτιμήσω την κατάσταση και το καλοκαίρι θα αποφασίσω για το αν υπάρχουν ευκαιρίες που με ενδιαφέρουν ή άνθρωποι που μου προσφέρουν πράγματα να κάνω", σχολίασε ο Μπρον σε συνέντευξη που παραχώρησε στους "International Business Times".

Τα καθήκοντα του Μπρον στη Mercedes θα μοιράζονται ο Τότο Βολφ και ο Πάντι Λο. Ο ίδιος ο Μπρον πρόσθεσε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγει:

" Όλοι μας τα πηγαίναμε καλά, αλλά εγώ είχα μια εικόνα για το πως πρέπει να πάνε τα πράγματα και ήταν διαφορετική από την εικόνα που είχαν άλλα μέλη του μάνατζμεντ. Πλησίαζε το τέλος της θητείας μου και ήθελα να φύγω με το κεφάλι ψηλά. Κάναμε καλή σεζόν φέτος και βάλαμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ