FORMULA 1

Όταν λαμπάδιασε ο Φερστάπεν

Όταν λαμπάδιασε ο Φερστάπεν

Με αφορμή την ανακοίνωση της Toro Rosso για την απόκτηση στο τιμ των οδηγών της του Μαξ Φερστάπεν, θυμηθήκαμε τη στιγμή που σημάδεψε την καριέρα του πατέρα του, Γιος Φερστάπεν. (VIDEO)

Ο Μαξ Φερστάπεν ετοιμάζεται να γράψει τη δική του ιστορία στην Φόρμουλα 1 και να γίνει ο νεαρότερος οδηγός που θα το καταφέρει. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του, ενώ έχει και τα απαραίτητα γονίδια αφού πατέρας του είναι ο Γιος Φερστάπεν.

Ο 42χρονος πια πρώην πιλότος της Φόρμουλα 1 συμμετείχε συνολικά σε 107 Γκραν Πρι και κατάφερε να ανέβει δύο φορές στο πόντιουμ αμφότερες στην πρώτη του χρονιά.

Βέβαια, ο Γιος Φερστάπεν έχει μείνει στο μυαλό όλων για το τρομακτικό ατύχημα που είχε πριν από σχεδόν 20 χρόνια. Ήταν 31 Ιουλίου του 1994 όταν στο γερμανικό Γκραν Πρι ο Ολλανδός πιλότος είδε το αμάξι του να τυλίγεται στις φλόγες.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο του πιτ στοπ έπειτα από ένα πρόβλημα στην αντλία της βενζίνης το μονοθέσιο του λαμπάδιασε. Ο Φερστάπεν γλύτωσε με ελαφριά εγκαύματα στη μύτη και αυτό επειδή είχε ανοίξει τη ζελατίνα του κράνους του.

Δείτε τι είχε γίνει στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ