EUROLEAGUE

Το ΟΑΚΑ θα ανοίξει για watch party στους αγώνες του Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague

Το ΟΑΚΑ θα ανοίξει για watch party στους αγώνες του Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού που δεν θα ταξιδέψει στο Βερολίνο, θα μπορεί να δει τους αγώνες των πράσινων στο Final Four σε γιγαντοοθόνες στο ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος που θέλει να ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό στο Final Four της EuroLeague είναι πολύς. Ωστόσο, στο Βερολίνο αυτοί που θα ταξιδέψουν με εξασφαλισμένο εισιτήριο θα είναι ελάχιστοι μπροστά στη ζήτηση που υπάρχει. Γι' αυτό και οι πράσινοι πήραν την απόφαση να ανοίξουν το ΟΑΚΑ και να διοργανώσουν watch party με γιγαντοοθόνες για τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε (24/5 στις 19:00) και αν όλα κυλήσουν καλά θα κάνουν το ίδιο και για τον τελικό της 26ης Μαΐου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να βαδίσουν στα βήματα των οργανισμών του NBA, που στους εκτός έδρας αγώνες των ομάδων τους υποδέχονται χιλιάδες οπαδούς και παρακολουθούν από τα jumbotrons τους αγώνες. Με φαγητό, με ποτό και με πολλά events πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από το τέλος των αναμετρήσεων. Λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια αναμένονται τις επόμενες ημέρες, με το ΟΑΚΑ να προετοιμάζεται και για ακόμη περισσότερες, ευχάριστες, ειδήσεις.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ