FORMULA 1

"Ο Σουμάχερ θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή"

"Ο Σουμάχερ θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή"

Ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ έδωσε τα καλύτερα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ σε δηλώσεις του σε βελγικό τηλεοπτικό σταθμό (video)

Ένα 48ωρο νωρίτερα ο Ζαν Τοντ αποκάλυψε στην εφημερίδα "L'Equipe" πως η υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ παρουσιάζει βελτίωση. Σε νέες δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό RTL δίνει τα καλύτερα νέα για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

" Μπορούμε να υποθέσουμε πως ο Σουμάχερ θα ζήσει μια σχετικά φυσιολογική ζωή σε σύντομο χρονικό διάστημα", αποκάλυψε ο πρόεδρος της FIA, ένας από τους στενότερους φίλους του ζεύγους Σουμάχερ.

Ο 68χρονος Γάλλος που συνεργάστηκε με τον Γερμανό κατά την δεκαετή παραμονή του στη Ferrari πρόσθεσε "αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως πιθανότατα δεν θα οδηγήσει ξανά μονοθέσιο της Φόρμουλα 1".

Ο Τοντ που έχει στρέψει το ενδιαφέρον του αυτές τις μέρες στον σοβαρά τραυματισμένο Ζουλ Μπιανκί και τις συνθήκες που συνέβη το ατύχημα του οδηγού της Marussia στη Σουζούκα, πρόσθεσε πως επισκέφθηκε τον Σουμάχερ την προηγούμενη εβδομάδα.

" Πολεμάει. Η κατάσταση του βελτιώνεται και αυτό είναι πολύ σημαντικό, όπως και το γεγονός πως βρίσκεται τώρα στο σπίτι του κοντά στην οικογένεια του".

Ο Σουμάχερ συνεχίζει την αποθεραπεία του στην ιατρική μονάδα που έχει δημιουργήσει η γυναίκα του, Κορίνα στο σπίτι της οικογένειας στις όχθες της Γενεύης. Η οικογένεια μέσω της μάνατζερ Σαμπίνε Κεμ δεν έχει προχωρήσει τον τελευταίο καιρό σε ενημέρωση για την πορεία της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Οι δηλώσεις του Ζαν Τοντ για τον Σουμάχερ...

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ