FORMULA 1

Βελτίωση ο Σουμάχερ

Βελτίωση ο Σουμάχερ

Ο στενός φίλος του Μίχαελ Σουμάχερ, Ζαν Τοντ αναφέρθηκε στην πορεία της αποθεραπείας του πολυπρωταθλητή της Φόρμουλα 1 δέκα μήνες μετά το σοβαρό του ατύχημα.

Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοκινήτων (FIA), Ζαν Τοντ επιβεβαίωσε τη μικρή, αλλά σταθερή βελτίωση στην υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ.

Ο Γάλλος πρώην επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Ferrari προέβη σε δηλώσεις στην εφημερίδα "L'Equipe" σχετικά με την αποθεραπεία του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

" Τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες έχει κάνει βελτίωση σε σχέση με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Αλλά μπροστά του βρίσκεται ένας μεγάλος και μακρύς δρόμος", τόνισε ο Τοντ, αναφερόμενος στα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του 45χρονου Γερμανού.

Ο Τοντ ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας στη Γκρενόμπλ, καθώς συνδέεται με στενή φιλία με το ζεύγος Σουμάχερ.

Ο Γερμανός συνεχίζει την αποθεραπεία του σε ειδική μονάδα που έχει διαμορφωθεί στην έπαυλη του στην Ελβετία μετά από πολύμηνη νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και εν συνεχεία στη Λωζάννη.

" Ας ελπίσουμε πως τα πράγματα θα βελτιωθούν. Η οικογένεια βρίσκεται κοντά του. Χρειάζεται χρόνο και ηρεμία", κατέληξε ο Τοντ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ