FORMULA 1

Ο Φέτελ αρνείται να ενηλικιωθεί

Ο Φέτελ αρνείται να ενηλικιωθεί

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξήγησε πως δεν φαντάζεται τη ζωή του μακριά από τη Red Bull Racing και διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Ferrari.

Μια ζωή κάτω από τα φτερά της Red Bull ο Σεμπάστιαν Φέτελ αισθάνεται ασφαλής και σαν στο σπίτι του. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως δεν φαντάζεται τη ζωή του μακριά από τη Red Bull, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να "παγώσει" τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στη Ferrari το 2014.

Όσο κι αν φαίνεται δύσκολο να σχηματίσει δίδυμο με τον Φερνάντο Αλόνσο, ο Φέτελ διέψευσε πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ιταλική ομάδα για το 2014.

" Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό. Δεν έχω υπογράψει τίποτα", σχολίασε ο Γερμανός που έχει συμβόλαιο με την αυστριακή ομάδα μέχρι και το 2014 και σύμφωνα με τον Χέλμουτ Μάρκο το συμβόλαιο "σπάει" υπό προϋποθέσεις.

Ο Φέτελ αισθάνεται ευτυχισμένος στη Red Bull και δήλωσε σχετικά " φοράω το κράνος με το σήμα της Red Bull σχεδόν ολόκληρη την καριέρα μου. Είναι δύσκολο να φανταστείς διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που έχει συνηθίσεις. Θα είναι σαν να γίνεσαι 18 ή 19 χρονών και φεύγεις από το πατρικό σου. Είμαι ευτυχισμένος εδώ που βρίσκομαι τώρα και δεν θέλω να πάω αλλού".

Ο Μάρκο, το δεξί χέρι του ιδιοκτήτη της ομάδας, εξήγησε πως " το 2013 το συμβόλαιο είναι σε φουλ ισχύ. Το 2014 υπάρχουν διάφορα παραθυράκια στο συμβόλαιο και για τον ίδιο και για την ομάδα. Θα εξαρτηθεί από τη βαθμολογία στο επόμενο πρωτάθλημα. Αν ο Φέτελ και η Red Bull δεν τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα οδηγών ή κατασκευαστών, τότε μπορεί να φύγει".

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα που τον θέλουν να πηγαίνει στη Ferrari το 2014, θα διαδεχθεί τον τωρινό τιμέιτ του, Μαρκ Γουέμπερ που θα αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ