FORMULA 1

O Raikkonen έκανε ευτυχισμένο έναν πιτσιρικά

O Raikkonen έκανε ευτυχισμένο έναν πιτσιρικά

Η κάμερα "συνέλαβε" έναν πιτσιρικά να κλαίει μετά το άδοξο τέλος του αγώνα του Raikkonen στη Βαρκελώνη και ο Φινλανδός του έκανε ένα δώρο που δύσκολα θα ξεχάσει. (VIDEO)

Ο αγώνα του Kimi Raikkonen στην πίστα της Βαρκελώνης τελείωσε άδοξα λίγα μόλις μέτρα μετά την εκκίνηση. Στην πρώτη στροφή η επαφή της Mercedes του Valtteri Bottas με τη Ferrari του Kimi Raikkonen, έστειλε τον Φινλανδό πάνω στη Red Bull του Max Verstappen.

Οι δύο περυσινοί διεκδικητές της νίκης στην πίστα της Καταλονίας τέθηκαν εκτός μάχης ενώ ο Bottas συνέχισε, παίζοντας μάλιστα και σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" έναν πιτσιρικά να βάζει τα κλάματα βλέποντας τον Φινλανδό να εγκαταλείπει. Η συγκεκριμένη εικόνα έφτασε μέχρι τα πιτ της Ferrari και η αντίδραση τόσο των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας όσο και του Raikkonen ήταν άμεση.

Ο μικρός φίλος της Ferrari βρέθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα στα πιτ της Ιταλικής ομάδας όπου τον περίμενε ο Kimi Raikkonen. Ο Φινλανδός του χάρισε ένα καπέλο και βγήκε φωτογραφία με τον πιτσιρικά ο οποίος έσπασε ένα πλατύ χαμόγελο.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ