FORMULA 1

O Hamilton αμφισβητεί Schumi και Vettel!

SAO PAULO, BRAZIL - NOVEMBER 12:  Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP speaks with members of the media in the paddock during previews for the Formula One Grand Prix of Brazil at Autodromo Jose Carlos Pace on November 12, 2015 in Sao Paulo, Brazil.  (Photo by Lars Baron/Getty Images)
SAO PAULO, BRAZIL - NOVEMBER 12: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP speaks with members of the media in the paddock during previews for the Formula One Grand Prix of Brazil at Autodromo Jose Carlos Pace on November 12, 2015 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Lars Baron/Getty Images) GETTY IMAGES

"Εμπρηστικές" δηλώσεις κάνει το τελευταίο διάστημα ο Lewis Hamilton, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Τάσεις αλαζονείας από τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

"Εμπρηστικές" δηλώσεις κάνει το τελευταίο διάστημα ο Lewis Hamilton, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Η τοποθέτησή του για τους τίτλους που κατέκτησε στην καριέρα του ο Michael Schumacher τη στιγμή μάλιστα που ο Γερμανός ανεβαίνει το Γολγοθά του, θεωρήθηκαν βλάσφημες από πολλούς.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ο 30χρονος τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής άφησε υπόνοιες για τον τρόπο που ο Γερμανός κατέκτησε τα επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματά του κάνοντας λόγο για « αμφισβητήσιμες τακτικές». Σε αντίθεση με τους δικούς του τίτλους που, όπως είπε χαρακτηριστικά, « είναι αποτέλεσμα των φυσικών ικανοτήτων μου».

Τώρα, στο στόχαστρό του βρίσκεται ένας άλλος Γερμανός, ο Sebastian Vettel. « Έχω μεγάλο σεβασμό γι' αυτόν, αλλά είναι δύσκολο να εκτιμήσεις πόσο καλός είναι πραγματικά», είπε μιλώντας στην Bild. « Έως τώρα δεν έχει συνυπάρξει σε ομάδα με κάποιον όπως ο Fernando Alonso. Μέχρι τώρα είχε για team-mates τον Mark Webber που δεν ήταν του επιπέδου του και τον Kimi Raikkonen που δεν βρίσκεται πια στο πικ της καριέρας του».

Οι δυο συνεχόμενοι τίτλοι του με τη Mercedes AMG Petronas και η ευκολία με την οποία έφτασε στην κατάκτησή τους φαίνεται πως έχουν επηρεάσει τη συμπεριφορά και τον τρόπο σκέψης του Βρετανού που επιδεικνύει μια υπεροπτική, αλαζονική στάση.

Από που πηγάζει όλη αυτή η υπερβολική αυτοπεποίθηση; « Δεν θα το έλεγα αυτοπεποίθηση, αλλά μέγιστη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου», απαντά και προσθέτει: « Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Πριν το ντεμπούτο μου στην F1 το 2007, γνώριζα ότι θα ήταν δύσκολο να νικήσω τον Fernando (Alonso), αλλά ήξερα επίσης ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Ακόμα θυμάμαι τον Ron Dennis να μου λέει πριν τον πρώτο μου αγώνα ότι δεν θα πρέπει να απογοητευτώ αν με νικήσει εύκολα ο Alonso. Ήξερα, όμως, πως αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί».

Διαβάστε ακόμη στο Car and Driver:

Τέλος εποχής για McLaren και Tag Heuer

Αναλύοντας το GP Βραζιλίας (ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ)

GP Βραζιλίας - RACE: Rosberg, στο... χαλαρό (UPD)

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ