FORMULA 1

Μάσα: "Μπορεί να κρατήσω τη θέση μου"

Μάσα: "Μπορεί να κρατήσω τη θέση μου"

Ο Φελίπε Μάσα ανέβηκε στο βάθρο μετά από δύο χρόνια και ελπίζει πως θα συνεχίσει να οδηγεί για τη Ferrari και το 2013.

Ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στην παραμονή του στη Ferrari ελπίζει ότι έκανε ο Φελίπε Μάσα, τερματίζοντας δεύτερο στη Σουζούκα.

Μετά τα συγχαρητήρια του τιμέιτ του, Φερνάντο Αλόνσο στο Twitter ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στο μέλλον του στη Φόρμουλα 1, το οποίο βλέπει (και οι περισσότεροι πλέον) να είναι κατακόκκινο.

"Ναι, αυτό νομίζω", απάντησε ο Μάσα σε ερώτηση για το αν το βάθρο στην Ιαπωνία θα τον βοηθήσει να παραμείνει στην ομάδα.

"Είναι καλό συναίσθημα. Ανακούφιση για μένα. Ήταν υπέροχο. Έτσι κι αλλιώς υπέροχος αγώνας. Πίεσα από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος και έδειξα πως βρισκόμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τη νίκη και το βάθρο, όχι απλά βαθμούς", είπε ο οδηγός από το Σάο Πάουλο που ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά μετά την Κορέα το 2010.

Ανταπέδωσε την καλή κουβέντα του Αλόνσο, λέγοντας " τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον Φερνάντο (σ.σ. αναφορικά με τη διεκδίκηση του τίτλου), έχει κάνει καλούς αγώνες μέχρι σήμερα. Αυτό που έγινε σήμερα δεν ήταν καλό για εκείνον, αλλά αυτά συμβαίνουν στους αγώνες και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα για να παραμείνουμε μπροστά στη βαθμολογία".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ