FORMULA 1

Ξαφνική αποχώρηση στη Lotus

Ξαφνική αποχώρηση στη Lotus

Ο τεχνικός διευθυντής της Lotus, Τζέιμς Άλισον παραιτήθηκε από τη θέση του. Η ομάδα ανακοίνωσε το όνομα του αντικαταστάτη του

Ο Κίμι Ράικονεν δεν είναι ο μοναδικός που ενδεχομένως να φύγει από τη Lotus. Λίγα 24ωρα πριν από το ισπανικό Grand Prix δημοσιοποιήθηκε η αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή Τζέιμς Άλισον.

Το ντόμινο των αποχωρήσεων των τεχνικών διευθυντών στη Φόρμουλα 1 συνεχίζεται με τον Άλισον να ενημερώνει και επίσημα την ομάδα για την παραίτηση του από το πόστο του.

Η Lotus επισημοποίηση τη λύση της συνεργασίας και ανακοίνωσε το όνομα του αντικαταστάτη του, που θα είναι ο Νικ Τσέστερ.

Ο Ερίκ Μπουγιέ ευχαρίστησε τον Άλισον " για τις προσπάθειες τους στις τρεις θητείες του στο Ένστοουν και του ευχόμαστε το καλύτερο".

Ο Άλισον βρίσκεται στο Ένστοουν από το 2005, όταν η ομάδα λεγόταν Renault και τέσσερα χρόνια αργότερα ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή. Φυσικά είναι ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά στην πρωταγωνίστρια και φέτος, Lotus.

Και ενώ οι πρώτες ενδείξεις ανέφεραν πως θα μετακινηθεί στη McLaren στη θέση του Πάντι Λο, η ομάδα διέψευσε την είδηση στο Autosport και σύμφωνα με αναφορά του εβδομαδιαίου περιοδικού στην ηλεκτρονική του έκδοση, προορισμός του Άλισον είναι η Ferrari όπου έχει εργαστεί στο παρελθόν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ