ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν θα επιστρέψω σύντομα στους πάγκους, μπορεί να είναι και το τέλος"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράιτον στην Premier League | 31 Μαρτίου 2024
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράιτον στην Premier League | 31 Μαρτίου 2024 @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρετά σήμερα (19/05) τη Λίβερπουλ και το Άνφιλντ απέναντι στη Γουλβς. Ο Γερμανός τεχνικός σε δηλώσεις του πριν από το ματς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και να μη συνεχίσει την προπονητική.

Η σημερινή ημέρα (19/05) θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην ιστορία της Λίβερπουλ, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ, ένας εκ των κορυφαίων τεχνικών της ιστορίας των "reds", θα αποτελέσει παρελθόν και θα πει το δικό του στο Άνφιλντ και τους φίλους της ομάδας.

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γερμανού κόουτς με την ιδιότητα του προπονητή της Λίβερπουλ ήταν συγκινητική και είχε ορισμένες ειδήσεις. Μια από αυτές είχε να κάνει με το μέλλον του. Ο Κλοπ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στην προπονητικό, ίσως και ποτέ. Δεδομένα δεν θα καθίσει στον πάγκο άλλης ομάδας της Premier League.

"Σίγουρα, δεν θα επιστρέψω σύντομα. Μπορεί να είναι και το τέλος. Το διάστημα μου στην Αγγλία έχει ολοκληρωθεί, δεν πρόκειται να προπονήσω άλλη ομάδα της Premier League", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός για το δικό του μέλλον.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ