FORMULA 1

Καμία αλλαγή ο Μπιανκί

Καμία αλλαγή ο Μπιανκί

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Ζουλ Μπιανκί όπως ανακοίνωσε η Marussia. Συγκλόνισαν οι δηλώσεις του πατέρα του, Φιλίπ Μπιανκί.

Η Marussia εξέδωσε νέα ανακοίνωση μετά από συνενόηση με την οικογένεια του Ζουλ Μπιανκί. Ο Γάλλος οδηγός παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Η οικογένεια του επαναλαμβάνει πως τα μηνύματα συμπαράστασης αποτελούν μεγάλη παρηγοριά σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Οι τελευταίες εννιά μέρες ήταν πραγματικά δύσκολες για τον Ζουλ και την οικογένεια του. Συνέπεια του ατυχήματος του στη Σουζούκα είναι ένας αριθμός ιατρικών προκλήσεων που έπρεπε να ξεπεραστούν και η κατάσταση παραμένει δύσκολη εξαιτίας της διάχυτης αξονικής βλάβης που έχει υποστεί ο Ζουλ.

Παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική μονάδα του γενικού νοσοκομείου του Μίε στο Γιοκαΐτσι. Η οικογένεια του Μπιανκί βρίσκεται στις σκέψεις και στις προσευχές των πολυάριθμων οπαδών του Ζουλ, αλλά και της κοινότητας των μηχανοκίνητων σπορ. Συγκεκριμένα, οι πολλές εκδηλώσεις συμπαράστασης και υποστήριξης κατά τη διάρκεια του ρωσικού Grand Prix στο Σότσι έδωσαν δύναμη στους γονείς του Ζουλ και στους φίλους του που βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια θα ενημερώσει για την πορεία της υγείας όταν αυτό θα είναι κατάλληλο".

Ο πατέρας του Μπιανκί, ο Φιλίπ συγκλόνισε με τις δηλώσεις του στη Gazzetta dello Sport. Σύμφωνα με τους γιατρούς "είναι θαύμα" που ο Ζουλ βρίσκεται ακόμα κοντά τους και τόνισε πως η οικογένεια παγώνει κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, φοβούνται πως θα τους πουν πως το παιδί τους πέθανε.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ